ASEA – sejtszintű egészségprogram

ASEA termékek

Üdvözölünk a honlapunkon. Bako Edit és Nagy Gábor vagyunk.

Már nagyon vártam rád, hogy elmondhassam és bemutathassam azt a csodát amire rátaláltam.

Őszinte leszek. Amikor megkeresett egy barátom ezzel a lehetőséggel, azon gondolkodtam, hogy rázzam le udvariasan. Már benne vagyok fogyasztóként sok MLM cégben, és próbálkoztam ezzel azzal, inkább kisebb sikerekkel. Még egy újabb MLM cég, úgy gondoltam már eleget ismerek és szedek mindent, ami fontos és hasznos.

 

Aztán mégis csak beszélgettünk, és kezdett rám ragadni a lelkesedése.

És engedtem neki, belenéztem egy – két videóba, amin a hálózat vezető beszélt.

És akkor jött a nagy WOW!

Nem tudom mi ragadott meg legjobban.

 1. A terméktapasztalatok elképesztőek voltak, amiket láttam, hallottam. Évtizedek óta a természetes gyógymódok és a megelőzés híve vagyok, de amiket láttam, hallottam lenyűgöztek. Kezdem elhinni, hogy igaz, amit mondanak, hogy a penicillin felfedezése óta, nem volt még ilyen horderejű felfedezés az egészségügy területén. Talán ez már a csoda kategória.

 

 1. A marketingterv, a kifizetési rendszer, az elérhető jövedelmek volt a következő, ami szintén hihetetlen elsőre.  Láttam már más hálózatokban is sikeres vezetőket és sok jutalékot, de hogy 16 hónap alatt csinálja meg valaki azt még nem. És, hogy ezt már sokan elkezdték másolni és hasonlóan sikeresek kezdenek lenni, ez a nagy dolog. Ez döbbenetes!   És mi a titok?

Amikor hallottam a lehetőségről persze első az volt, hogy utána néztem a cégnek. 
Amit találtam az az, hogy 2010-ben indult az USA-ban és 2012 körül jött be Magyarországra. Találni sok videót 2014-ből, és sok ingyenes gagyi honlapot ebből az időszakból. Látni, hogy ezek magukra lettek hagyva, valószínűleg abbahagyta az üzletet az illető. Én magam is emlékszem, hogy kb. 8 éve már találkoztam valakivel, aki ezzel foglalkozott.

Ezt már megfigyeltem más MLM cégnél is, hogy volt egy kezdeti időszak amikor elindultak sokan, aztán abbamaradt a dolog. Stagnált vagy abba is maradt a Magyarországi építkezés.

Akkor mi a titok, miért szárnyal most ez a cég és miért a magyar csapat a leggyorsabban fejlődő, legnagyobb forgalmat hozó csapat?

Az emberek emberekhez csatlakoznak, és nem egy céghez, nem egy termékhez.

Ismerek MLM cégeket, ahol nagyon jók a termékek, sőt még a marketingtervben is vannak jó dolgok.

Ha azonban nincs a megfelelő ember a cég élén, a vezetésben akkor nincs fejlődés, maximum a termék fogy jól.

Egy „karizmatikus” jó vezető csodákra képes.

Egy ilyen vezető olyan légkört, motivációt tud teremteni, hogy az emberek valóban elhiszik, hogy képesek lesznek rá, át merik és tudják lépni a korlátaikat, határaikat és olyan dolgokat tudnak megtenni, amire maguktól nem lettek volna képesek. Egy jó vezető ki tudja hozni a maximumot az emberekből, és ennek eredménye, hogy az emberek elkötelezik magukat, és fektetnek a képzésükbe, a termékekbe mert kapnak egy víziót, egy biztos tervet, amiért úgy érzik érdemes áldozatot is hozni.

Ehhez az kell, hogy a vezető, a vezetők minden héten, minden nap ott legyenek a csapat élén, mutassanak példát, legyenek mindenben ők az elsők, legyenek sikeresek és mutassák meg, hogy nem szerencsések voltak, hanem nap mint nap újra és újra meg tudják ismételni a sikerüket, mert olyan eszközöket, módszert, stratégiát alkalmaznak, ami működik.

Nos a vezetőnk személyében ilyen embert ismertünk meg.

Az év vállalkozója is volt – azt hiszem Írországban, mert kint élnek évek óta – és 30 éve online vállalkozásokban dolgozik és segít embereknek ebben.

2018-ban eladta a cégét és 2019 elején belekezdett a „Molekula projektbe”.

Előtte 2 évig tanult, többször kiutazott Amerikába, hogy a legjobbaktól tanuljon marketinget és megszerezze azt a tudást, ami kell a sikerhez.

Ennek az lett a gyümölcse, hogy ezt az üzletet 16 hónap alatt a csúcsra vitte, azzal, hogy sok embernek segített, hogy a maguk csúcsára jussanak. Ma már 2 év után több mint 50 ember keres 3-10000 euro körül és páran még többet. S persze sok embernek van már ingyen a terméke vagy keres már pár száz eurot az általa beléptetett emberek fogyasztása miatt.

Elmesélte, hogy 10 évig dolgoztak többen a “leghíresebb” MLM üzletben, és mindent beletettek, amit lehetett. A gyerekeik úgy nőttek fel, hogy alig látták őket, mert ők mindig úton voltak, bemutatókat tartottak és nagyon akartak gyémántok lenni.

 Szinte sírva mesélték a webkonferencián a többiek akik minősültek, hogy a másik cégnél ( A…..) mennyit feláldoztak 10 évig a semmiért, és itt 1 éven belül gyémántok lettek, otthonról dolgozva, utazgatások nélkül, néha karanténban. Megható egyszerű emberek akik megérdemelték a sikert végre!

Szóval a legnagyobb WOW az volt, amikor meghallgattam a bemutatóját, és néhány képzésbe belenéztem, és leesett az állam. Hallottam már nagy vezetőket, de ILYET?

Az emberek mind feszülten figyeltek és szívták magukba a tudást és azt a hitet az üzletben, amit ő kisugárzott.

Kidolgozott egy 30 napos rendszert, ahol minden nap megadja a feladatokat, amiket el kell végezni, és hozzá s képzést, a hogyanról. Videó készült az üzlet minden kis részletéről, mit hogyan kell csinálni. Bemutatja a levelezéseit, ő hogyan szólít meg embereket és hogy vezeti a beszélgetéseket, hogy belépés legyen a vége. Csak az nem csinálja meg, aki nem akarja, ilyen tudás mellett! Ennek eredménye, hogy pár hónap alatt az emberek már komoly pénzt keresnek.

Az biztos, hogy ő tisztában van ennek a rendszernek az értékével és kvalifikálni kell arra, hogy támogatást kapj ezzel.

De aki beleteszi magát, komolyan gondolja, hogy változtatni akar az életén és elkezd dolgozni, hozza az embereket az minden segítségét megkap.

Szóval talán ennyi amiért belekezdtem, és elkészítettem ezt a honlapot is.

Hittem a szponzoromnak, hittem a terméktapasztalatoknak, és hittem a vezetőnknek, hogy ez lesz az üzlet, amit meg tudok megfogok csinálni!

Nekem elég volt a döntéshez egy videó megtekintése, amiben minden benne van. Kb 1 órás, de ha igazán éhes és szomjas vagy a sikerre a változásra és az egészséged megteremtésére akkor ez a videó elég lesz neked,

KÉRD TŐLEM EZT A VIDEÓT ÉS BESZÉLJÜNK SZEMÉLYESEN!

Semmi se pótolja a személyes beszélgetés varázsát!

Nekem is fontos volt, hogy a szponzorom Éva úgy mondta el amit elmondott ahogy tette.

Akkor várom, hogy mikor hívsz és egyeztetünk időpontot, hogy élőben mondjam el mit is nyerhetsz, ha csatlakozol hozzánk és elkezdesz dolgozni velünk.

Persze ha „csak” fogyasztó szeretnél lenni, az se gond, örülünk, ha segíthetünk embereknek egészségesebbé válni.

De tény, hogy mi nem gyógyítunk, nem tudunk válaszolni az olyan kérdésekre, hogy erre és arra a betegségre mit javaslunk?!

Mi nem betegségeket kezelünk, gyógyítunk, hanem megadjuk a szervezetnek azt a támogatást, amivel ő maga megtudja gyógyítani helyre tudja állítani magát!

A döntés a te kezedben van!

Folytatod az eddigi életedet tovább, úgy ahogy idáig tetted, bemész újra és újra a munkahelyedre és mások álmaiért céljaiért dolgozol, vagy belefektetsz a munkába velünk 1-2 évet és utána kirúgod a főnököd és a saját magad életét éled, a saját céljaidért dolgozol és korlátlan jövedelmet építesz ki magadnak!

Elviseled és elfogadod a betegségeidet, velük élsz és elszenveded őket, szedve a maroknyi gyógyszereket, és sorban állsz minden héten az SZTK-ban, várva a leleteidet vagy kipróbálsz valamit ami emberek százezreinek segített már és ezért hálájukkal ostromolják a céget és a szponzorukat aki szólt nekik és megmutatta ezeket a termékeket!

Ha kéred a videót jelentkezz.

Van egy 9000 fős magyar zárt Facebook csoport az Elképesztő molekulák csoport ahova csak meghívással tudsz bekerülni. Ott rengeteg terméktapasztalatot olvashatsz és láthatsz és fent van minden heti videó is amit péntek esténként tartunk 20 órától, amikor mindig más ember meséli el csodás történetét és hogy miben segített neki ez a technológia?

Ha fel akarsz jönni egy ilyen webkonferenciára kérd a linket. Ha be akarsz jönni a terméktapasztalatos csoportba kérj meghívót!

Nos remélem te hálás leszel, mert én megmutattam neked!

NOS MI A TE DÖNTÉSED?

HÍVJ MOST: +36709359300  bakoedit12@gmail.com

Várlak!

Megnyílt a sípálya Kreischbergben

Megnyílt a sípálya Kreischbergben

Helyzetjelentés Murau Kreischbergből. A kijárási tilalom ide nem vonatkozik. Sípályák nyitva 7.30-06.00 óráig. Parkolók tömve. Igaz most nem magyar autókkal hanem főleg osztrák rendszámúak. Bécs Graz Murau …Ellenőrzés nincs bárki síelhet. Magyarok azért nincsenek mert elvileg a határon csak úgy jöhetnek át ha 10 nap karanténba mennek. Másrészt elvileg a szállodák zárva, vendégek nem jöhetnek csak január 18 után.
Maszk elvileg ez a pp2 es kötelező bár csak 2 emberen láttam. Azt hiszem a liftbe csak egyesével vagy max 2 szállhatnak be maszkban.
Ha szeretnél jönni síelni hívj és kitalálunk valami megoldást.
#síelés #ausztriasípályák #síszállás #síelésausztria #hollehetsíelni #sípálya #síhotel #télisport #snowboard #kresichberg #murau #murauszállás #kreischbergszállás

Ha szállást keresel január 18 ától lehet hivatalosan jönni. Addig csak üzleti űt ami engedélyezett.

Hívj és találunk megoldást.

Covid19 – Murau – Ausztria – helyzetjelentés

Covid19 – Murau – Ausztria – helyzetjelentés

A vendégek, a vendéglátók és a lakosság egészsége elsődleges szempont minden esetben. Ha mindenki betartja a legfontosabb viselkedési szabályokat, akkor mindannyian biztonságosan lehetünk együtt.

Az alábbi helyzetekben kötelező a maszkviselés 2020 július 24-től újra.

 • tömegközlekedési eszközön
 • hegyi felvonón
 • taxiban
 • az egészségügyben (orvosnál, gyógyszertárban)
 • július 24-étől (péntektől) szupermarketben, posta- és bankfiókban
 • és mindenhol, ahol nem tartható a min. 1 méteres távolság (szolgáltatóiparban pl. a fodrásznál)

 

November 1 -től zárva kell lennie minden étteremnek kávézónak, és a hotelek szállodák se fogadhatnak vendégeket csak munkásokat, üzleti úton levőket.

Maszk viselése mindenhol kötelező.

Este 20 órától reggel 6 ig kijárási tilalom van.

 

 

 

Jázmin Panzió Murau

Jázmin panzió Murau

Jázmin Panzió – Murau Kreischbergi szállás

Jázmin Panzió – Murau Kreischbergi szállás

Murau központi részén, a történelmi városrészben a Schillerplatz főtérnél található a Jázmin Panzió Murau gyöngyszeme. Évtizedekkel ezelőtt egy híres pékség volt itt, ennek emlékét őrzi az eredeti, ízlésesen és csodálatosan kialakított kávézó rész, ahol a vendégek reggelizhetnek minden nap.

 

 

 

A felső 2 színt lett átalakítva panziónak, így a két emeleten található 4 db 2 ágyas szoba, 1 db 4 ágyas szoba, 1 db 2 szobás 4 ágyas helység, és egy 2 ágyas szoba ahol van pluszba egy emeletes ágy is. Tehát max 20 fő helyezhető el a panzióban. 

A szobák franciaágyas megoldásúak,  de ha nem párok jönnek, akkor szét is tudjuk húzni az ágyakat a legtöbb szobában.

A szobákban íróasztal, LCD TV, ruhásszekrény, vízforraló, és hajszárító is van, és természetesen WC és zuhanyzó fülke, mosdóval. A 7. szobában fürdőkád is van.

 

Kiknek ajánljuk, miért előnyös itt szállást foglalni:

 • A panzió a központban van, így mind a történelmi emlékek mind a helyi éttermek, kávézó közel van, könnyen megközelíthető. A műemlék híd, a Mur folyó 1 perc séta, a kastélyhoz vezető lépcső a panzió mellett van, és a történelmi városrész is itt kezdődik. Hangulatos hely amihez minden látnivaló közel van.
 • Akár házaspárok, vagy családok, esetleg baráti társaságok jönnek, itt találnak megfelelő szobát.
 • A kerékpárokat, ha azzal jönnek a kávézóban tudjuk elhelyezni biztonságosan.
 • Az autók vagy motorok a háztól pár méterre tudnak parkolni, ahol 18.00 – 8.00 ig ingyenes a parkolás. Napközben, mivel ez a főtér boltokkal hivatalokkal, ezért csak 1 órát lehet parkolni, amit az autó ablakába rakott időre beállított papír órával kell jelezni. Ha valaki egész napra ingyen szeretne parkolni, az 500 méterre a játszótérnél teheti meg. 
 • Azoknak akik szeretik a kényelmet, és a kiszolgálást biztos jól esik, hogy minden reggel bőséges reggelivel várja a panzió a vendégeit 7.30-9.00 óráig. Vendégeink 8 fajta teából, kávékból, és juiceból választhatnak, és igyekszünk mindig változatos, bőséges reggelit összerakni. 

A Jázmin panzió egész évben kitűnő választás ha Murauban szeretne pihenni és nem apartmant keres hanem olyan helyet ahol van bőséges reggeli.

 

Kirschbaum apartmanház

Kirschbaum apartmanház Murau

Murau csendes kertvárosi részén, a Spar áruházhoz közel található Murau,frissen felújított, egyik legmodernebb apartmanháza, a Kirschbaum apartmanház. Sokak számára fontos, hogy legyen biztonságos saját parkoló, ami itt megtalálható. Akár a ház előtt, akár a zárt udvaron parkol, itt biztonságban van.
Minden szoba saját, jól felszerelt  konyhával rendelkezik és nagy méretű LCD TV található a falon. A szobák komfortosak, a fürdőben zuhanyzó található. Ingyen wifi van az egész házban. 

A földszinten 3db 3 ágyas  , az első emeleten 1db 1 ágyas és 2db 4 ágyas  és a 2. emeleten egy 8 ágyas apartman található. 

Részletekért nézze meg a videókat, a fényképeket.

Milyen előnyei vannak a háznak, miért érdemes idejönni?

 • A legfontosabb szempont, hogy saját parkolója van a ház előtt is, és a belső saját udvarban kertben is. Biztonságosan elhelyezhető kerékpár, motorkerékpár, személygépkocsi, de talán egy kis busz is. Reggel csak be kell szállni a kocsiba és irány a sípálya vagy más kijelölt cél.
 • A saját kertben nyáron hűsölni lehet a cseresznyefa alatt, télen meg hóembert építeni, hógolyózni:) A kertben van egy kis játszótér ahol a gyerekek játszhatnak.
 • Az utca viszonylag csendes, nincsenek a közelben vendéglátó mulatóhelyek ahol hangoskodhatnak.
 • A nagy SPAR áruház 100 méterre van , a népszerű ACTION áruház pedig kb 200 méterre. 
 • A ház most lett teljesen felújítva, modern új fürdőszobák vannak zuhanyzókkal, illetve egy szobában fürdőkáddal. Minden apartmanban van konyha rész, ami teljesen fel van szerelve mindennel ami kell egy konyhában. Van hűtőszekrény, mikrohullámú sütő,főzőlap, kávéfőző, kenyérpirító, és minden edény és evőeszköz, konyhai eszköz pld. sajtreszelő, citromfacsaró stb. Minden szobában nagy LCD TV található, és a WIFI az egész házban ingyenes.
 • A nagy 8 pótággyal 9 személyes apartman baráti társaságoknak tökéletes.

Nézze végig  szobákról készült oldalakat:

 

Kirschbaum 7. szoba

7. szoba

A 7. apartman egy 8-9 személy elhelyezésére alkalmas 3 szobás apartman.

Van 2 db 3 ágyas és 1 db 2 ágyas szoba. Igény esetén 1 pótágy betehető.

Fürdőszobában 2 zuhanyzó van és 2 wc van a lakásban.

Nagy konyha, nagy LCD TV a falon, szobákban is van TV.

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: hálószoba és belső tér

A képen a következők lehetnek: képernyő és belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: ülő emberek, asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: ülő emberek, asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: konyha és belső tér

A képen a következők lehetnek: asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: hálószoba és belső tér

A képen a következők lehetnek: nappali és belső tér

A képen a következők lehetnek: képernyő, iroda, asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

 

« Older Entries