ASEA – sejtszintű egészségprogram

ASEA termékek

Miért foglalkozom a panzió mellett ezzel az egészségprogrammal? 

Örülök, hogy rákattintottál a bejegyzésre.

Már nagyon vártam rád, hogy elmondhassam és bemutathassam azt a csodát amire rátaláltam.

Őszinte leszek. Amikor megkeresett egy barátom az ASEA lehetőséggel, azon gondolkodtam, hogy rázzam le udvariasan. Már benne vagyok fogyasztóként sok MLM cégben, és próbálkoztam ezzel azzal, inkább kisebb sikerekkel. Még egy újabb MLM cég, úgy gondoltam már eleget ismerek és szedek mindent, ami fontos és hasznos.

 

Aztán mégis csak beszélgettünk, és kezdett rám ragadni a lelkesedése.

És engedtem neki, belenéztem egy – két videóba, amin a hálózat vezető beszélt.

És akkor jött a nagy WOW!

Nem tudom mi ragadott meg legjobban.

 1. A terméktapasztalatok elképesztőek voltak, amiket láttam, hallottam. Évtizedek óta a természetes gyógymódok és a megelőzés híve vagyok, de amiket láttam, hallottam lenyűgöztek. Kezdem elhinni, hogy igaz, amit mondanak, hogy a penicillin felfedezése óta, nem volt még ilyen horderejű felfedezés az egészségügy területén. Talán ez már a csoda kategória.

 

 1. A marketingterv, a kifizetési rendszer, az elérhető jövedelmek volt a következő, ami szintén hihetetlen elsőre. A vezetőnk, aki 16 hónap alatt érte el dupla gyémánt szintet, most már 8 számjegyű jövedelmet keres havonta. Láttam már más hálózatokban is sikeres vezetőket és sok jutalékot, de hogy 16 hónap alatt csinálja meg valaki azt még nem. A „kisebb” vezetők pedig egy éven belül érték el az 1 millió feletti jutalékot. Ez döbbenetes!      És mi a titok?

Elképzelhető, hogy utána néztél az ASEA cégnek, én is így tettem.
Amit találtam az az, hogy 2010-ben indult az USA-ban és 2012 körül jött be Magyarországra. Találni sok videót 2014-ből, és sok ingyenes gagyi honlapot ebből az időszakból. Látni, hogy ezek magukra lettek hagyva, valószínűleg abbahagyta az üzletet az illető. Én magam is emlékszem, hogy kb. 8 éve már találkoztam valakivel, aki ezzel foglalkozott.

Ezt már megfigyeltem más MLM cégnél is, hogy volt egy kezdeti időszak amikor elindultak sokan, aztán abbamaradt a dolog. Stagnált vagy abba is maradt a Magyarországi építkezés.

Akkor mi a titok, miért szárnyal most az ASEA és miért a magyar csapat a leggyorsabban fejlődő, legnagyobb forgalmat hozó csapat?

Az emberek emberekhez csatlakoznak, és nem egy céghez, nem egy termékhez.

Ismerek MLM cégeket, ahol nagyon jók a termékek, sőt még a marketingtervben is vannak jó dolgok.

Ha azonban nincs a megfelelő ember a cég élén, a vezetésben akkor nincs fejlődés, maximum a termék fogy jól.

Egy „karizmatikus” jó vezető csodákra képes.

Egy ilyen vezető olyan légkört, motivációt tud teremteni, hogy az emberek valóban elhiszik, hogy képesek lesznek rá, át merik és tudják lépni a korlátaikat, határaikat és olyan dolgokat tudnak megtenni, amire maguktól nem lettek volna képesek. Egy jó vezető ki tudja hozni a maximumot az emberekből, és ennek eredménye, hogy az emberek elkötelezik magukat, és fektetnek a képzésükbe, a termékekbe mert kapnak egy víziót, egy biztos tervet, amiért úgy érzik érdemes áldozatot is hozni.

Ehhez az kell, hogy a vezető, a vezetők minden héten, minden nap ott legyenek a csapat élén, mutassanak példát, legyenek mindenben ők az elsők, legyenek sikeresek és mutassák meg, hogy nem szerencsések voltak, hanem nap mint nap újra és újra meg tudják ismételni a sikerüket, mert olyan eszközöket, módszert, stratégiát alkalmaznak, ami működik.

Nos Várnai Zoltán személyében ilyen embert ismertünk meg.

Az év vállalkozója is volt – azt hiszem Írországban, mert kint élnek évek óta – és 30 éve online vállalkozásokban dolgozik és segít embereknek ebben.

2018-ban eladta a cégét és belekezdett a „Molekula projektbe”.

Előtte 2 évig tanult, többször kiutazott Amerikába, hogy a legjobbaktól tanuljon marketinget és megszerezze azt a tudást, ami kell a sikerhez.

Ennek az lett a gyümölcse, hogy az ASEA üzletet 16 hónap alatt a csúcsra vitte, azzal, hogy sok embernek segített, hogy a maguk csúcsára jussanak.

Elmesélte, hogy 17 évig dolgoztak többen a nagy A betűs MLM üzletben, és mindent beletettek, amit lehetett. A gyerekeik úgy nőttek fel, hogy alig látták őket, mert ők mindig úton voltak, bemutatókat tartottak és nagyon akartak gyémántok lenni.

Állandóan motiválták magukat, tették a megvallásokat, hogy gyémántok lesznek, de csak nem jött össze.

Aztán jött az ASEA és 16 hónap alatt dupla gyémánt lett, és azt mondta az ASEA-val egy év alatt keresett annyit, mint a másik cégnél 17 év alatt! Ma már havonta 8 számjegyű a keresete. Szinte sírva mesélték a webkonferencián a többiek akik minősültek, hogy a másik cégnél ( A…..) mennyit feláldoztak 17 évig a semmiért, és itt 1 éven belül gyémántok lettek, otthonról dolgozva, utazgatások nélkül, néha karanténban. Megható egyszerű emberek akik megérdemelték a sikert végre!

Szóval a legnagyobb WOW az volt, amikor meghallgattam a bemutatóját, és néhány képzésbe belenéztem, és leesett az állam. Hallottam már nagy vezetőket, de ILYET?

Az emberek mind feszülten figyeltek és szívták magukba a tudást és azt a hitet az üzletben, amit ő kisugárzott.

Kidolgozott egy 30 napos rendszert, ahol minden nap megadja a feladatokat, amiket el kell végezni, és hozzá s képzést, a hogyanról. Ennek eredménye, hogy pár hónap alatt az emberek már komoly pénzt keresnek.

Az biztos, hogy ő tisztában van ennek a rendszernek az értékével és kvalifikálni kell arra, hogy támogatást kapj ezzel.

De aki beleteszi magát, komolyan gondolja, hogy változtatni akar az életén és elkezd dolgozni, hozza az embereket az minden segítségét megkap.

Szóval talán ennyi amiért belekezdtem, és elkészítettem ezt a honlapot is.

Hittem a szponzoromnak, hittem a terméktapasztalatoknak, és hittem Zoltánnak, hogy ez lesz az üzlet, amit meg tudok megfogok csinálni!

Mivel minden tag kap egy céges oldalt, amin minden információ fent van, ami webáruházként is működik, ezért nincs szüksége senkinek arra, hogy saját weboldalakat gyártson. Angolul és spanyolul azonban sok profi saját oldalt találtam, amik azért hasznosak.

Magyarul viszont nagyon kevés használható oldalt találtam és ha valaki rákeres az ASEA-ra, hát sok rosszat is találhat.

 1. rég nem működő, gagyi ingyenes weboldalakat, amik lejáratják a céget, mert nem profik és nem igényesek, nem működnek, azt sugározva, hogy az üzlet nem működik, abbahagyták sokan. EZ NEM IGAZ. A magyar csapat hozza a legnagyobb forgalmat.                                                                
 2. Vannak sikertelen és frusztrált emberek, akik küldetésüknek érzik, hogy minden MLM cégről és termékről lerántsák a leplet, és bebizonyítsák, hogy az átverés. Szkeptikus, és piszkálódó blogok, akik veszik a bátorságot, és milliárdos sikeres cégeket, vezetőket kritizálnak, a maguk kis sikertelen szegényes hátterükből. Ők minden áron be akarják bizonyítani, hogy ez átverés, mert csak egy drága sós víz az egész.                                  Érdekes, hogy 10 év alatt nem lebukott a cég, hanem ma már a 77. legnagyobb forgalmú MLM cég az ASEA a 200 millió dollár feletti forgalmával, úgy hogy a válság és karantén idején idén, 50%-al nőtt a forgalom.

NE ENGEDD, HOGY SZKEPTIKUS SZEGÉNY EMBEREK ELVEGYÉK AZ ÁLMAIDAT ÉS MEGFOSSZANAK AZ EGÉSZSÉGES SIKERES BOLDOG ÉLET ESÉLYÉTŐL!

Lehet nekik ez megéri, hoz valami blog látogatottságot, de te ne higgy nekik, kövesd inkább a sikeres emberek példáját.

Végül egy fontos kérés hozzád!

Ne vessz el a részletekbe!

Az oldalra rengeteg információt, videót tettem fel, hogy minden információt megtalálj, minden kérdésedre legyen válasz.

Fontos, hogy lásd a komoly tudományos hátteret, hogy mennyi orvos támogatja a kutatást a céget és hogy milyen színvonalas a tudományos Tanács az ASEA-nál.

Viszont nem szeretném, ha elvesznél a részletekbe, és hónapokig csak tájékozódnál, miközben pár hónap alatt már rengeteget javulhatna az egészséged, jobb lehetne a sport teljesítményed, erősebb lehetne az immunrendszered és persze már pénzt is kereshetnél!

Nekem elég volt a döntéshez egy videó megtekintése, amiben minden benne van. Kb 1 órás, de ha igazán éhes és szomjas vagy a sikerre a változásra és az egészséged megteremtésére akkor ez a videó elég lesz neked,

Majd utána tájékozódj és nézd meg a részleteket, ha már csatlakoztál és elkezdted fogyasztani a termékeket!

KÉRD TŐLEM EZT A VIDEÓT ÉS BESZÉLJÜNK SZEMÉLYESEN!

Semmi se pótolja a személyes beszélgetés varázsát!

Nekem is fontos volt, hogy a szponzorom Éva úgy mondta el amit elmondott ahogy tette.

Akkor várom, hogy mikor hívsz és egyeztetünk időpontot, hogy élőben mondjam el mit is nyerhetsz, ha csatlakozol hozzánk és elkezdesz dolgozni velünk.

Persze ha „csak” fogyasztó szeretnél lenni, az se gond, örülünk, ha segíthetünk embereknek egészségesebbé válni.

De tény, hogy mi nem gyógyítunk, nem tudunk válaszolni az olyan kérdésekre, hogy erre és arra a betegségre mit javaslunk?!

Ismerd meg a szakmai videókból a redox molekulák lényegét a hatásmechanizmust és döntsd el akarod-e kipróbálni vagy sem?

Mi nem betegségeket kezelünk, gyógyítunk, hanem megadjuk a szervezetnek azt a támogatást, amivel ő maga megtudja gyógyítani helyre tudja állítani magát!

 

A döntés a te kezedben van!

Folytatod az eddigi életedet tovább, úgy ahogy idáig tetted, bemész újra és újra a munkahelyedre és mások álmaiért céljaiért dolgozol, vagy belefektetsz a munkába velünk 1-2 évet és utána kirúgod a főnököd és a saját magad életét éled, a saját céljaidért dolgozol és korlátlan jövedelmet építesz ki magadnak!

Elviseled és elfogadod a betegségeidet, velük élsz és elszenveded őket, szedve a maroknyi gyógyszereket, és sorban állsz minden héten az SZTK-ban, várva a leleteidet vagy kipróbálsz valamit ami emberek százezreinek segített már és ezért hálájukkal ostromolják a céget és a szponzorukat aki szólt nekik és megmutatta ezeket a termékeket!

Rengeteg fantasztikus videó van, de mint mondtam nem akarok információ áradatot rád küldeni, nehogy elvész a részletekben.

Ezt a videót viszont ha tényleg érdekel az ASEA sikerének a titka, mindenképp nézd meg.

Az ASEA történetéről szól. Azokról a fantasztikus emberekről akik hittek ebben a technológiában, akkor is mikor mindenki azt mondta, hogy ez lehetetlen. Az emberekről akik ma köszönő levelek ezreit kapják, mert annyi ember élete állt helyre, gyógyult meg vagy vált gazdagabbá. Lehet, hogy te is lehetnél a következő?

Nos remélem te hálás leszel, mert én megmutattam neked!

NOS MI A TE DÖNTÉSED?

HÍVJ MOST: +36709359300  bakoedit12@gmail.com

Várlak!

ASEA  vásárlás és csatlakozás ITT

Megnyílt a sípálya Kreischbergben

Megnyílt a sípálya Kreischbergben

Helyzetjelentés Murau Kreischbergből. A kijárási tilalom ide nem vonatkozik. Sípályák nyitva 7.30-06.00 óráig. Parkolók tömve. Igaz most nem magyar autókkal hanem főleg osztrák rendszámúak. Bécs Graz Murau …Ellenőrzés nincs bárki síelhet. Magyarok azért nincsenek mert elvileg a határon csak úgy jöhetnek át ha 10 nap karanténba mennek. Másrészt elvileg a szállodák zárva, vendégek nem jöhetnek csak január 18 után.
Maszk elvileg ez a pp2 es kötelező bár csak 2 emberen láttam. Azt hiszem a liftbe csak egyesével vagy max 2 szállhatnak be maszkban.
Ha szeretnél jönni síelni hívj és kitalálunk valami megoldást.
#síelés #ausztriasípályák #síszállás #síelésausztria #hollehetsíelni #sípálya #síhotel #télisport #snowboard #kresichberg #murau #murauszállás #kreischbergszállás

Ha szállást keresel január 18 ától lehet hivatalosan jönni. Addig csak üzleti űt ami engedélyezett.

Hívj és találunk megoldást.

Magnetix produkte enkaufen

Magnetix produkte enkaufen

Schmuck mit Wirkung

Willkommen bei Magnetix Wellness , dem Magnetschmuck mit Wirkung. Schön, dass Sie mich gefunden haben!
Ihre Vertiebspartnerin Edit Bako

Meine webshop : https://vital.magnetix-wellness.com/de

Deutschland, Austria, Belgien, Luxemburg, Italien, Spanien, Dänien, Schweiz,

My webshop : https://vital.magnetix-wellness.com/en

United Kingdom, Ireland, Sweden

Meine webshop in Nederland : https://vital.magnetix-wellness.com/nl

Nederland, Belgien, Luxemburg

Meine webshop in France: https://vital.magnetix-wellness.com/fr

France

Meine webshop in Suomi Finn: https://vital.magnetix-wellness.com/fi

Suomi

Meine webshop Svenska Sverige: https://vital.magnetix-wellness.com/se

Sverige

Webshop in Ungarn Hungary Magyarország – Jelenleg nincs kiszállítás még. Ha érdekelnek a termékek személyesen tudom postázni, posta költséggel.

Magnetschmuck – für ein bessers Wohlbefinden

Egal, ob zum Geburtstag, Valentinstag, Weihnachten oder einfach zwischendurch, Modeschmuck ist immer eine gute Geschenkidee. Besonders der Magnet Schmuck ist seit geraumer Zeit in aller Munde und ziert die verschiedensten Körperpartien. Der Schmuck ist dabei jedoch weitaus mehr als nur Zierde, denn er hat auch einen spürbaren positiven gesundheitlichen Effekt. Doch nicht nur magnetischer Schmuck wird gerne verschenkt oder selbst erworben, wie wäre es etwa mit einer Eider Daunendecke? Gerade jetzt in der kalten Jahreszeit kann dies eine überaus sinnvolle Anschaffung sein. 

Im Vordergrund sollte der gesundheitliche Aspekt stehen

Das strahlende Funkeln oder der schöne Glanz ist bei Magnet Schmuck sicherlich nicht der eigentliche Zweck. Da die Magnetarmbänder oder auch sonstige Schmuckstücke dieser Art relativ preiswert erhältlich sind, verzichten viele Hersteller auf Edelsteine oder Goldmaterialien. Im Vordergrund stehen bei diesen Kollektionen stets die Gesundheit und die positive Wirkung. Wer nun denkt, dass dieser Schmuck billig hergestellt wird, der irrt sich gewaltig. Mittlerweile wird dieser Modeschmuck von namhaften Designern entworfen und die Kollektionen sind wunderschön und bieten auch ein sehr angenehmes Tragegefühl. Selbstverständlich wurde auch sehr großer Wert auf eine hochwertige Verarbeitung gelegt. 

Exzellente Verträglichkeit von Modeschmuck

Mit den Modeschmuckstücken ist das immer so eine Sache, denn die Billigprodukte sind häufig Hautunverträglich und Rötungen sind dabei wohl noch das geringste Übel. Bei einem Magnet Schmuck sind solche Szenarien nicht möglich, denn auf die Hautverträglichkeit wird stets geachtet und bei der Materialauswahl werden ausschließlich hochwertige Verarbeitungsmaterialien herangezogen. 

Vorteile eines magnetischen Schmuckstücks

Es ist wissenschaftlich bewiesen, dass der Magnetschmuck den Organismus positiv aktiviert. Die Tatsache, dass eine deutlich höhere Sauerstoffkonzentration stattfindet und sorgt dafür, dass wir uns wohler und gesünder fühlen. Zudem tragen diese Schmuckstücke auch wesentlich zur Entspannung bei. Am besten Sie machen sich jedoch einmal selbst ein Bild von der großen Auswahl und mit Sicherheit, werden auch Sie ein passendes und schickes Schmuckstück oder gar ein weiches Kissen oder eine Decke im Sortiment finden. nt finden.

 

 

Schon seit Jahrtausenden beschäftigen sich Wissenschaftler mit dem Phänomen der Magnete und ihrer Wirkung. Von Zeiten des Aristoteles über das Mittelalter bis heute wird auf diesem Feld intensiv geforscht.
Tatsache ist: Das starke Magnetfeld der Erde besitzt Einfluss auf alles Leben.

Dies hängt mit den elektromagnetischen Schwingungen der Atome zusammen, die den Kern jedes Lebewesens bilden. In der Natur lassen sich zahlreiche Phänomene ausmachen, die auf Magnetismus zurückzuführen sind: So orientieren sich z. B. Zugvögel bei jeder Witterung präzise an den Magnetbahnen der Erde. Auch die Lehre des Feng Shui basiert auf den Gesetzen des Magnetismus. Alle Wohngebäude sollen demnach nach der magnetischen Fließrichtung hin ausgerichtet sein, um das Gleichgewicht, das Chi, zu erhalten. Ähnlich wie bei der Akupunktur und Homöopathie ist es nicht ganz einfach, Beweise für die Wirkung von Magneten schulmedizinisch zu erbringen.

Magnetarmbänder – Naturkraft in formvollendetem Design

 

 

Die Kraft des Magnetismus ist seit Urzeiten ein Phänomen, dessen Wirkungsweise von Forschern bis heute ergründet wird. Dabei kommt die duale Anziehung der Magnetpole mit ihrem positiven Effekt bereits in den unterschiedlichsten Gebieten zum Einsatz. Hierzu zählen auch Magnetarmbänder, denn diese stilvolle Form von Armschmuck vereint beste Materialien und ein ästhetisches Design mit der Energie der Magnete.

Magnetarmbänder – ausdrucksstarke Accessoires mit ganzheitlichem Wirkprinzip

Die positiven Eigenschaften der Magnete sind die Basis für ihre Anwendung in dem gleichnamigen Schmuck. Insbesondere Armbänder transportieren die Funktionalität des Magnetismus in eine neue Dimension. So können die integrierten Magnete das allgemeine Wohlbefinden unterstützen und ihren Trägern zu innerer Balance verhelfen.

Schließlich umgibt diese dekorativen Produkte ein intensives Energiefeld, das großen Einfluss auf die körpereigene Vitalität haben kann. Hierbei handelt es sich jedoch um reine Naturkräfte, weshalb Magnetarmbänder zwar vorteilhaft, aber keinesfalls schädlich sein können. Lediglich Schwangere, Kleinkinder oder Personen mit Implantaten, darunter Herzschrittmacher, müssen vor einem Gebrauch Rücksprache mit ihrem Arzt halten. Selbstverständlich erfordert eine deutliche Wirkung aber exzellente Ausgangsprodukte, weswegen die lokalen Magnetfelder in Armbänder von „Magnetfix“ auf Neodym-Magneten basieren. Sie beinhalten die stärkste Magnetkraft und ebnen somit den Weg zu einem ausgeprägten Energiefluss. Um jene Einzigartigkeit von Magnetschmuck zu perfektionieren, bestechen die Armband-Modelle außerdem durch zeitlose Raffinesse.

Armschmuck mit Magneten – erstklassige Rohstoffe in Kombination mit anspruchsvoller Gestaltung

Die Magnetarmbänder von „Magnetfix“ sind nicht nur funktional, sondern auch elegant und erlesen. In Verbindung mit perfekten Werkstoffen wie Edelstahl, Zirkonia oder Silber- sowie Goldelementen präsentieren sie einen unaufdringlichen Charme. Dadurch sind sie zeitlos und passen zu sämtlichen Stilrichtungen oder Zielgruppen.

Ganz gleich, ob sie das Business-Outfit begleiten, als schlichtes Schmuckstück für den Alltag verwendet oder der auffällige Blickfang bei abendlichen Veranstaltungen sein sollen – Magnetarmbänder komplettieren jede Garderobe auf kreative Weise. Dies liegt vor allem an ihrer Vielseitigkeit.

Im Zusammenhang mit filigranen Steinchen bieten sie ihren Besitzern einen Hauch Extravaganz, während Magnet-Flexi-Armbänder höchsten Tragekomfort garantieren. Auch ein harmonisches Zusammenspiel aus verschiedenen Materialien wie bei einer Bicolor-Variante ist mit Magnetarmbändern leicht zu erzielen. Wer mag, darf allerdings ebenfalls alternative Formen wählen. Demzufolge lässt sich die Kraft der Magnete ebenso in Armreifen, mehrreihigen Gliederarmbändern oder einem klassischen Charms-Armband wiederfinden. Der Kreativität sind keine Grenzen gesetzt, denn Magnet-Armschmuck liefert inzwischen dieselbe Varietät wie herkömmliche Schmuck-Ausführungen.

Ein besonders ausgefallenes Produkt umschmeichelt das Handgelenk, wenn Magnet-Armbänder mit Blumen-Verzierung oder in prägnantem Schwarz zur Geltung kommen. Somit ist die gestalterische Qualität bei diesen schmückenden Artikeln äußerst originell und schenkt jedem einen Wiedererkennungswert, der die Persönlichkeit unterstreicht. Dafür kreieren erfahrene Profis ausschließlich Produkte, die handwerklich und in puncto Erscheinungsbild unverwechselbar sind. Dies spiegelt die Wirksamkeit der enthaltenen Magnete auf würdige Art wider.
Darum sind Magnetarmbänder der Inbegriff von Authentizität, der seine Träger dezent ziert und zusätzlich deren energetisches Gleichgewicht wiederherstellen kann.

Magnetix schmuck

ZINZINO termékek vásárlása

ZINZINO termékek vásárlása

Hogyan vehetek ZINZINO terméket legolcsóbban?

Kedvezményes Zinzino vásárlás módjai:

A ZINZINO cég termékei nem kaphatóak kiskereskedelmi üzletekben, más értékesítési modell alapján dolgozik a cég. Ez pedig az ajánlási marketing, vagy network marketing szisztéma. Ennek a  lényege, hogy az emberek a szájreklám által szereznek tudomást a cég termékeiről, és akitől hallanak a termékről, annak a segítségével tudnak rendelni online a cégtől. Aki a cég termékeit továbbajánlja és üzleti partnerként csatlakozott a céghez ők a disztribútorok. Ők segítik az érdeklődőket, vevőket végig a vásárlási folyamaton, és segítenek a saját webáruházat webirodát megnyitni, ahonnan tudja majd irányítani, kezelni az előfizetéseit és tud egyenként is termékeket rendelni. 

Csatlakozni tehát lehet úgy, hogy törzsvásárló lesz valakiből vagy úgy hogy az üzlet lehetőséget is meglátja és üzleti regisztrációt üzleti csomagot választ. Ebben az esetben, ha elkezd valaki dolgozni és új tagokat léptet be akkor forgalmuk után jutalékot kap. Az üzletépítés nem kötelező, ezért is van külön választva a törzsvásárlói regisztráció az üzletépítői csatlakozástól!

Rendszeres fogyasztás hoz eredményt

 1. Bár lehetséges egy terméket is vásárolni kiskereskedelmi áron, természetesen úgy drágább, de a hangsúly azon van, hogy egy termék nem igazán lehet eredményes! Ahhoz, hogy változásokat tapasztaljunk meg, legyen érezhető eredmény, jó terméktapasztalat, ahhoz minimum 6 hónapos rendszeres fogyasztás kell.

  Ennyi idő alatt cserélődnek ki a sejtek, és realizálódhatnak a változások. Így állhat helyre például az omega 3- omega 6 arány, és így megszűnhetnek a gyulladások a szervezetben. Zinzino vásárlás ennyi idő alatt garantált eredményt hozhat.A cég tehát óriási kedvezményekkel támogatja, azt aki nem egyszer akar vásárolni, hanem hajlandó egy minimum 6 hónapos kúrát bevállalni, és megrendelni egy előfizetést.Ezt vagy úgy teheti meg hogy havonta fizet és 2 havonta megkapja a dupla adagot – így csökken a szállítási költség – vagy egyszerre megrendeli és kifizeti a 6 havi adagot és akkor plusz egy ajándék terméket is kap.
  Ezért érdemes a törzsvásárlói rendszerhez csatlakozni!Ez nem üzleti csatlakozás, hanem vásárlói státuszt ad, kedvezményekkel! Zinzino vásárlás ezért hosszú távon jobban megéri.Bár ez nem üzleti csatlakozás, nem lesz jutalékjogosult a fogyasztó, mégis ha tetszenek neki a termékek és továbbajánlja másoknak és lesz rajta keresztül 4 előfizetéses törzsvásárló, akkor a saját előfizetése ingyenes lesz csak a szállítást kell fizetnie.
  Példa az árak alakulására:

Zinzino vásárlás kedvezményekkel

Zinzino vásárlás kedvezményekkel

2. Megéri üzletet építeni

Érdemes tanulmányozni az árak alakulását, és az üzletépítési lehetőséget, mert ha valóban használnak és jók a termékek, akkor hitelesen tudja ajánlani őket másoknak.  Ha csatlakoznak, vevői sőt üzletépítői lesznek, akkor az ő forgalmuk után a cég jutalékot fizet. Ez ha sikeresen csinálja akár havi több millió forint is lehet pár év után.

Nézzen körül céges weboldalamon és csatlakozzon, vásároljon rajta:

https://www.zinzino.com/2007841897/HU/hu-HU

Persze sokkal jobb ha előbb beszélünk, és átbeszéljük melyik megoldás a legjobb legelőnyösebb az Ön számára?

Nagy Gábor

06709359300

wellnesskavehaz@gmail.com

Covid19 – Murau – Ausztria – helyzetjelentés

Covid19 – Murau – Ausztria – helyzetjelentés

A vendégek, a vendéglátók és a lakosság egészsége elsődleges szempont minden esetben. Ha mindenki betartja a legfontosabb viselkedési szabályokat, akkor mindannyian biztonságosan lehetünk együtt.

Az alábbi helyzetekben kötelező a maszkviselés 2020 július 24-től újra.

 • tömegközlekedési eszközön
 • hegyi felvonón
 • taxiban
 • az egészségügyben (orvosnál, gyógyszertárban)
 • július 24-étől (péntektől) szupermarketben, posta- és bankfiókban
 • és mindenhol, ahol nem tartható a min. 1 méteres távolság (szolgáltatóiparban pl. a fodrásznál)

 

November 1 -től zárva kell lennie minden étteremnek kávézónak, és a hotelek szállodák se fogadhatnak vendégeket csak munkásokat, üzleti úton levőket.

Maszk viselése mindenhol kötelező.

Este 20 órától reggel 6 ig kijárási tilalom van.

 

 

 

Jázmin Panzió Murau

Jázmin panzió Murau

Jázmin Panzió – Murau Kreischbergi szállás

Jázmin Panzió – Murau Kreischbergi szállás

Murau központi részén, a történelmi városrészben a Schillerplatz főtérnél található a Jázmin Panzió Murau gyöngyszeme. Évtizedekkel ezelőtt egy híres pékség volt itt, ennek emlékét őrzi az eredeti, ízlésesen és csodálatosan kialakított kávézó rész, ahol a vendégek reggelizhetnek minden nap.

 

 

 

A felső 2 színt lett átalakítva panziónak, így a két emeleten található 4 db 2 ágyas szoba, 1 db 4 ágyas szoba, 1 db 2 szobás 4 ágyas helység, és egy 2 ágyas szoba ahol van pluszba egy emeletes ágy is. Tehát max 20 fő helyezhető el a panzióban. 

A szobák franciaágyas megoldásúak,  de ha nem párok jönnek, akkor szét is tudjuk húzni az ágyakat a legtöbb szobában.

A szobákban íróasztal, LCD TV, ruhásszekrény, vízforraló, és hajszárító is van, és természetesen WC és zuhanyzó fülke, mosdóval. A 7. szobában fürdőkád is van.

 

Kiknek ajánljuk, miért előnyös itt szállást foglalni:

 • A panzió a központban van, így mind a történelmi emlékek mind a helyi éttermek, kávézó közel van, könnyen megközelíthető. A műemlék híd, a Mur folyó 1 perc séta, a kastélyhoz vezető lépcső a panzió mellett van, és a történelmi városrész is itt kezdődik. Hangulatos hely amihez minden látnivaló közel van.
 • Akár házaspárok, vagy családok, esetleg baráti társaságok jönnek, itt találnak megfelelő szobát.
 • A kerékpárokat, ha azzal jönnek a kávézóban tudjuk elhelyezni biztonságosan.
 • Az autók vagy motorok a háztól pár méterre tudnak parkolni, ahol 18.00 – 8.00 ig ingyenes a parkolás. Napközben, mivel ez a főtér boltokkal hivatalokkal, ezért csak 1 órát lehet parkolni, amit az autó ablakába rakott időre beállított papír órával kell jelezni. Ha valaki egész napra ingyen szeretne parkolni, az 500 méterre a játszótérnél teheti meg. 
 • Azoknak akik szeretik a kényelmet, és a kiszolgálást biztos jól esik, hogy minden reggel bőséges reggelivel várja a panzió a vendégeit 7.30-9.00 óráig. Vendégeink 8 fajta teából, kávékból, és juiceból választhatnak, és igyekszünk mindig változatos, bőséges reggelit összerakni. 

A Jázmin panzió egész évben kitűnő választás ha Murauban szeretne pihenni és nem apartmant keres hanem olyan helyet ahol van bőséges reggeli.

 

Kirschbaum apartmanház

Kirschbaum apartmanház Murau

Murau csendes kertvárosi részén, a Spar áruházhoz közel található Murau,frissen felújított, egyik legmodernebb apartmanháza, a Kirschbaum apartmanház. Sokak számára fontos, hogy legyen biztonságos saját parkoló, ami itt megtalálható. Akár a ház előtt, akár a zárt udvaron parkol, itt biztonságban van.
Minden szoba saját, jól felszerelt  konyhával rendelkezik és nagy méretű LCD TV található a falon. A szobák komfortosak, a fürdőben zuhanyzó található. Ingyen wifi van az egész házban. 

A földszinten 3db 3 ágyas  , az első emeleten 1db 1 ágyas és 2db 4 ágyas  és a 2. emeleten egy 8 ágyas apartman található. 

Részletekért nézze meg a videókat, a fényképeket.

Milyen előnyei vannak a háznak, miért érdemes idejönni?

 • A legfontosabb szempont, hogy saját parkolója van a ház előtt is, és a belső saját udvarban kertben is. Biztonságosan elhelyezhető kerékpár, motorkerékpár, személygépkocsi, de talán egy kis busz is. Reggel csak be kell szállni a kocsiba és irány a sípálya vagy más kijelölt cél.
 • A saját kertben nyáron hűsölni lehet a cseresznyefa alatt, télen meg hóembert építeni, hógolyózni:) A kertben van egy kis játszótér ahol a gyerekek játszhatnak.
 • Az utca viszonylag csendes, nincsenek a közelben vendéglátó mulatóhelyek ahol hangoskodhatnak.
 • A nagy SPAR áruház 100 méterre van , a népszerű ACTION áruház pedig kb 200 méterre. 
 • A ház most lett teljesen felújítva, modern új fürdőszobák vannak zuhanyzókkal, illetve egy szobában fürdőkáddal. Minden apartmanban van konyha rész, ami teljesen fel van szerelve mindennel ami kell egy konyhában. Van hűtőszekrény, mikrohullámú sütő,főzőlap, kávéfőző, kenyérpirító, és minden edény és evőeszköz, konyhai eszköz pld. sajtreszelő, citromfacsaró stb. Minden szobában nagy LCD TV található, és a WIFI az egész házban ingyenes.
 • A nagy 8 pótággyal 9 személyes apartman baráti társaságoknak tökéletes.

Nézze végig  szobákról készült oldalakat:

 

Kirschbaum 7. szoba

7. szoba

A 7. apartman egy 8-9 személy elhelyezésére alkalmas 3 szobás apartman.

Van 2 db 3 ágyas és 1 db 2 ágyas szoba. Igény esetén 1 pótágy betehető.

Fürdőszobában 2 zuhanyzó van és 2 wc van a lakásban.

Nagy konyha, nagy LCD TV a falon, szobákban is van TV.

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: hálószoba és belső tér

A képen a következők lehetnek: képernyő és belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: ülő emberek, asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: ülő emberek, asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: konyha és belső tér

A képen a következők lehetnek: asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: hálószoba és belső tér

A képen a következők lehetnek: nappali és belső tér

A képen a következők lehetnek: képernyő, iroda, asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: asztal és belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

 

« Older Entries