Kreischberg – megújult sípálya és liftek

Kreischberg – megújult sípálya és liftek

A kreischbergi síterület a vállalat történetének legnagyobb beruházásával néz szembe: az 1992-ben épült 6 üléses gondolaliftet 2021-ben egy korszerű és nagy teljesítményű 10 üléses gondolalift váltja fel. A teljes beruházás (állomásépítés és felvonó) költsége körülbelül 40 millió euró!
Az új “Kreischberg 10er Gondola Lifttel” a völgyállomásról a síközpontba irányuló szállítási kapacitás megduplázódik a jelenlegi alig 2000 fő/óráról kb. 4000 fő/órára.
Az előkészítő munka jól halad: A tervezőcsapat jelenleg intenzíven dolgozik a felvonó és az állomásépületek részletes tervezésén.

2021-ben egy csapásra történnek a dolgok: Közvetlenül a téli szezon vége után lebontják a meglévő 6 személyes gondolaliftet, majd megépülnek az új állomásépületek és a felvonó.
A megvalósítás rendkívül szigorú ütemterv szerint fog zajlani, elvégre az új Kreischberg 10er 2021. december elején lép üzembe!

Tények & gt; adatok a “Kreischberg 10er”-ről

 • Hossz: 3,8 km
 • 903 méter magasságkülönbség
 • Völgyállomás 868 méterrel a tengerszint felett
 • Középső állomás 1441 méterrel a tengerszint felett
 • Hegyi állomás 1771 méterrel a tengerszint felett
 • “Doppelmayr” egykerekű gondola lift
 • 181 gondola 10 fő részére
 • Kapacitás kb. 4000 fő/óra

Strukturális intézkedések:

 • A meglévő 6 üléses gondolalift teljes szétszerelése
 • Új felvonó építése (meglévő útvonalon)
 • Új építésű a völgyállomás
 • Új középső állomás különtermekkel
 • Új hegyi állomás különtermekkel

Sejtszintű egészségprogram

Üdvözöllek a honlapomon. Nagy Gábor vagyok.

ASEA vásárlás regisztráció

Már nagyon vártam rád, hogy elmondhassam és bemutathassam azt a csodát amire rátaláltam.

2009-ben, mikor ott ültem lakásunk folyosóján összekuporodva, kétségbeesve, hogy mi lesz velünk, nem láttam, még a jövőt. Vállalkozásom tönkrement, eladósodtam, túl voltam egy sztrókon, és elvileg gyógyultan engedtek haza a kórházból, de a rettegést, hogy újra megismétlődhet a dolog, nem tudták kigyógyítani. Pánikbeteg, depressziós lettem, nem tudtam elaludni éjszakánként és nem tudtam ellátni normálisan napi feladataimat, egy csőd volt az életem.

Kétségbeesve kerestem a megoldást, a kiutat a neten, de nem igazán jött szembe a megoldás. Akkor megfogadtam, hogy ha egyszer újra egészséges leszek, helyreállok minden területen, akkor ezt mindenkinek el fogom mondani, meg fogom mutatni, hogy aki hasonló helyzetbe kerül, vagy nem szeretne hasonló helyzetbe kerülni soha, azok számára legyen egy fogódzkodó, egy útmutató, hogy mit érdemes kipróbálni és hogyan tudna más is, egy egészséges, sikeres, boldog életet teremteni, jólétben és szabadságban!

Az életmód és gondolkodásmódváltásnak, és a táplálékkiegészítésnek köszönhetően helyreállt az egészségem, minden gyógyszert el tudtam hagyni, és ma már boldog, egészséges emberként élek.

Az élet minden területén a természetes, egészséges megoldások híve, fogyasztója vagyok, így több cég termékeit is fogyasztom, használom, hisz nincs olyan cég, ami mindenre a legjobb megoldást kínálja. Sok hatékony megoldással és kiváló termékkel találkoztam az évek során, és úgy gondoltam már mindent ismerek.

Azonban 2020 végén összehozott a sors párom régi ismerősével, aki arról számolt be, hogy komoly egészségügyi panaszainak, hogy lett vége egy elképesztő molekulától, egy egyedülálló egészségprogramtól, amit egy amerikai biotechnológiai cég fejlesztett ki 16 év kutatás után, és ami az elmúlt 10 évben hihetetlen eredményeket, tapasztalatokat hozott világszerte, és most már Európában is elérhető, sőt részt vehetünk ennek a technológiának a bevezetésében is, amit a cég nagyon jól megfizet. De a legnagyobb fizettség persze az a sok hálás ember,  akiknek sikerült jobb életminőséget elérni.

Elkezdtük nézni a péntek esti ZOOM webkonferenciákat, ahol mindig más és más magyar emberek mondták el tapasztalataikat, beléptünk a 14000 fős Elképesztő molekulák csoportba és csak néztünk nagyokat, hogy milyen dolgokat élnek át az emberek a molekulák hatására.

Tanulmányoztuk a tudományos hátteret, és egyre jobban megértettük, minek köszönhetők ezek az eredmények.

Úgy gondoltuk, hogy ez az a termék, amit nem csak fogyasztani fogunk, hanem részt veszünk az üzleti részében is, és bekapcsolódunk a termék és a technológia nemzetközi népszerűsítésében, hogy minél több emberhez jusson el a jó hír, hogy van remény egy egészségesebb és jobb élet megteremtésére!

Az egészség valóban egy olyan érték és ajándék, amit akkor kezdünk el értékelni, amikor már elvesztettük.

Sokszor sajnos azt kell mondanunk, hogy nincs egészséges ember, csak rosszul kivizsgált beteg. Ha te nem is, de a környezetedben biztos van valaki, aki valami egészségügyi problémával küzd.

A civilizációs betegségek, rák, szív és keringés problémák, magas vérnyomás, cukorbetegség, allergia, depresszió, pánikbetegség, alvászavar vagy bőrbetegségek, sorolhatnám még, sok ember életét nehezítik meg, és lesz emiatt az időskor sokak számára már a szenvedés, és a maroknyi gyógyszeren élés időszaka.

A gyógyszerek azonban sokszor már csak a tüneteket kezelik, tüntetik el egy darabig.

Ma már egyre több orvos is felismeri ezt és egyre többen foglalkoznak alternatív terápiákkal, természetes gyógymódokkal is, amik szerepe főleg a megelőzés, de baj esetén is segíthetnek.

Ezek a természetes dolgok nem gyógyítanak, nem gyógyszerek és nem gyógyhatású készítmények, hanem olyan anyagokat biztosítanak a szervezetnek, amik az idő során kifogytak lecsökkentek így azok pótlásával a szervezet új erőre kaphat, és meg tudja gyógyítani önmagát.

Ilyenek a redox molekulák is, melyek pótlása sokáig lehetetlennek tűnt, de végül 16 éves kutatás és sok millió dollár befektetése meghozta az eredményt, és egy cég létrehozta, stabilizálni tudta a redox molekulákat, amik így piacra vihető állapotba kerültek, és ma már eltudnak jutni a világ bármely pontjára, támogatva az emberek egészségét!

Ezért hoztuk létre az Egyedülálló egészségprogram csoportunkat, hogy minél több ismerősünknek, és ismeretleneknek is megmutassuk a technológia mögött lévő tudományos hátteret, a rengeteg terméktapasztalatot, és részletesen bemutassuk a cég kiváló termékeit, amik nem csak a redox molekulák területén egyedül állóak, hanem a bélflóra helyreállításában, az omega 3-6 arány beállításában, a sejtszíntű gyulladások kialakulásának megakadályozásában, és a minőségi vitamin, ásványianyag, enzim pótlásban is.

Csatlakozz a csoportunkhoz, és hívjál meg minél több embert, hogy megismerje a világ ebben a technológiában rejlő hatalmas lehetőséget, és minél több ember kapja vissza a reményt, egy egészségesebb szebb és jobb életre!

Ez a csoport linkje, itt kérd felvételedet a 3 kérdés megválaszolásával!

https://www.facebook.com/groups/redoxegeszsegprogram

Tanulmányozd a csoportban található videókat, és bejegyzéseket és ha érdekel bármelyik termék, akkor szólj és megmutatjuk, hogy tudsz vásárolni, hogyan éri meg legjobban csatlakozni a céghez, és hogy lehet ingyen a terméked a későbbiekben, sőt hogy lehet saját vállalkozásod és plusz pénzforrásod abból, hogy te is tovább ajánlod a termékeket!

A döntés a te kezedben van!

Folytatod az eddigi életedet tovább, úgy ahogy idáig tetted, bemész újra és újra a munkahelyedre és mások álmaiért céljaiért dolgozol, vagy belefektetsz a munkába velünk 1-2 évet és utána kirúgod a főnököd és a saját magad életét éled, a saját céljaidért dolgozol és korlátlan jövedelmet építesz ki magadnak!

Elviseled és elfogadod a betegségeidet, velük élsz és elszenveded őket, szedve a maroknyi gyógyszereket, és sorban állsz minden héten az SZTK-ban, várva a leleteidet vagy kipróbálsz valamit ami emberek százezreinek segített már és ezért hálájukkal ostromolják a céget és a szponzorukat aki szólt nekik és megmutatta ezeket a termékeket!

Van egy 14000 fős magyar zárt Facebook csoport az Elképesztő molekulák csoport ahova csak meghívással tudsz bekerülni. Ott rengeteg terméktapasztalatot olvashatsz és láthatsz és fent van minden heti videó is amit péntek esténként tartunk 20 órától, amikor mindig más ember meséli el csodás történetét és hogy miben segített neki ez a technológia?

Ha fel akarsz jönni egy ilyen webkonferenciára kérd a linket. Ha be akarsz jönni a terméktapasztalatos csoportba kérj meghívót!

Nos remélem te hálás leszel, mert én megmutattam neked!

NOS MI A TE DÖNTÉSED?

HÍVJ MOST: +36709359300 wellnesskavehaz@gmail.com

Ha vásárolni vagy regisztrálni akarsz azonnal itt megteheted:

https://nolimitteam.myasealive.com/

Várlak!

Megnyílt a sípálya Kreischbergben

Megnyílt a sípálya Kreischbergben

Helyzetjelentés Murau Kreischbergből. A kijárási tilalom ide nem vonatkozik. Sípályák nyitva 7.30-06.00 óráig. Parkolók tömve. Igaz most nem magyar autókkal hanem főleg osztrák rendszámúak. Bécs Graz Murau …Ellenőrzés nincs bárki síelhet. Magyarok azért nincsenek mert elvileg a határon csak úgy jöhetnek át ha 10 nap karanténba mennek. Másrészt elvileg a szállodák zárva, vendégek nem jöhetnek csak január 18 után.
Maszk elvileg ez a pp2 es kötelező bár csak 2 emberen láttam. Azt hiszem a liftbe csak egyesével vagy max 2 szállhatnak be maszkban.
Ha szeretnél jönni síelni hívj és kitalálunk valami megoldást.
#síelés #ausztriasípályák #síszállás #síelésausztria #hollehetsíelni #sípálya #síhotel #télisport #snowboard #kresichberg #murau #murauszállás #kreischbergszállás

Ha szállást keresel január 18 ától lehet hivatalosan jönni. Addig csak üzleti űt ami engedélyezett.

Hívj és találunk megoldást.

Covid19 – Murau – Ausztria – helyzetjelentés

Covid19 – Murau – Ausztria – helyzetjelentés

A vendégek, a vendéglátók és a lakosság egészsége elsődleges szempont minden esetben. Ha mindenki betartja a legfontosabb viselkedési szabályokat, akkor mindannyian biztonságosan lehetünk együtt.

Az alábbi helyzetekben kötelező a maszkviselés 2020 július 24-től újra.

 • tömegközlekedési eszközön
 • hegyi felvonón
 • taxiban
 • az egészségügyben (orvosnál, gyógyszertárban)
 • július 24-étől (péntektől) szupermarketben, posta- és bankfiókban
 • és mindenhol, ahol nem tartható a min. 1 méteres távolság (szolgáltatóiparban pl. a fodrásznál)

 

November 1 -től zárva kell lennie minden étteremnek kávézónak, és a hotelek szállodák se fogadhatnak vendégeket csak munkásokat, üzleti úton levőket.

Maszk viselése mindenhol kötelező.

Este 20 órától reggel 6 ig kijárási tilalom van.

 

 

 

Jázmin Panzió Murau

Jázmin panzió Murau

Jázmin Panzió – Murau Kreischbergi szállás

Jázmin Panzió – Murau Kreischbergi szállás

Murau központi részén, a történelmi városrészben a Schillerplatz főtérnél található a Jázmin Panzió Murau gyöngyszeme. Évtizedekkel ezelőtt egy híres pékség volt itt, ennek emlékét őrzi az eredeti, ízlésesen és csodálatosan kialakított kávézó rész, ahol a vendégek reggelizhetnek minden nap.

 

 

 

A felső 2 színt lett átalakítva panziónak, így a két emeleten található 4 db 2 ágyas szoba, 1 db 4 ágyas szoba, 1 db 2 szobás 4 ágyas helység, és egy 2 ágyas szoba ahol van pluszba egy emeletes ágy is. Tehát max 20 fő helyezhető el a panzióban. 

A szobák franciaágyas megoldásúak,  de ha nem párok jönnek, akkor szét is tudjuk húzni az ágyakat a legtöbb szobában.

A szobákban íróasztal, LCD TV, ruhásszekrény, vízforraló, és hajszárító is van, és természetesen WC és zuhanyzó fülke, mosdóval. A 7. szobában fürdőkád is van.

 

Kiknek ajánljuk, miért előnyös itt szállást foglalni:

 • A panzió a központban van, így mind a történelmi emlékek mind a helyi éttermek, kávézó közel van, könnyen megközelíthető. A műemlék híd, a Mur folyó 1 perc séta, a kastélyhoz vezető lépcső a panzió mellett van, és a történelmi városrész is itt kezdődik. Hangulatos hely amihez minden látnivaló közel van.
 • Akár házaspárok, vagy családok, esetleg baráti társaságok jönnek, itt találnak megfelelő szobát.
 • A kerékpárokat, ha azzal jönnek a kávézóban tudjuk elhelyezni biztonságosan.
 • Az autók vagy motorok a háztól pár méterre tudnak parkolni, ahol 18.00 – 8.00 ig ingyenes a parkolás. Napközben, mivel ez a főtér boltokkal hivatalokkal, ezért csak 1 órát lehet parkolni, amit az autó ablakába rakott időre beállított papír órával kell jelezni. Ha valaki egész napra ingyen szeretne parkolni, az 500 méterre a játszótérnél teheti meg. 
 • Azoknak akik szeretik a kényelmet, és a kiszolgálást biztos jól esik, hogy minden reggel bőséges reggelivel várja a panzió a vendégeit 7.30-9.00 óráig. Vendégeink 8 fajta teából, kávékból, és juiceból választhatnak, és igyekszünk mindig változatos, bőséges reggelit összerakni. 

A Jázmin panzió egész évben kitűnő választás ha Murauban szeretne pihenni és nem apartmant keres hanem olyan helyet ahol van bőséges reggeli.

 

Murau Kreischberg 2019-2020 síszezon megnyílt

Murau Kreischberg 2019-2020 síszezon megnyílt

A Murau mellett fekvő Kreischbergi sípálya 2019 december 6-tól 2020 április 13-áig, húsvéthétfőig lesz nyitva.

A síbérletekről itt olvashatsz.

Ha kiváló szállást keresel akkor a Jázmin panzióban Murau központjában várunk szeretettel legjobb árakon bőséges reggelivel, 2 és 4 ágyas zuhanyzós szobákkal.

Kreischberg sípálya

Kreischberg sípálya

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri

A képen a következők lehetnek: hó, égbolt, fa, hegy, túra/szabadtéri és természet

A képen a következők lehetnek: égbolt, fa és túra/szabadtéri

 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, cipők, gyermek és túra/szabadtéri

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A képen a következők lehetnek: hó, égbolt, fa, túra/szabadtéri és természet

 

« Older Entries