ASEA – sejtszintű egészségprogram

ASEA termékek

Miért foglalkozom a panzió mellett ezzel az egészségprogrammal? 

Örülök, hogy rákattintottál a bejegyzésre.

Már nagyon vártam rád, hogy elmondhassam és bemutathassam azt a csodát amire rátaláltam.

Őszinte leszek. Amikor megkeresett egy barátom az ASEA lehetőséggel, azon gondolkodtam, hogy rázzam le udvariasan. Már benne vagyok fogyasztóként sok MLM cégben, és próbálkoztam ezzel azzal, inkább kisebb sikerekkel. Még egy újabb MLM cég, úgy gondoltam már eleget ismerek és szedek mindent, ami fontos és hasznos.

 

Aztán mégis csak beszélgettünk, és kezdett rám ragadni a lelkesedése.

És engedtem neki, belenéztem egy – két videóba, amin a hálózat vezető beszélt.

És akkor jött a nagy WOW!

Nem tudom mi ragadott meg legjobban.

  1. A terméktapasztalatok elképesztőek voltak, amiket láttam, hallottam. Évtizedek óta a természetes gyógymódok és a megelőzés híve vagyok, de amiket láttam, hallottam lenyűgöztek. Kezdem elhinni, hogy igaz, amit mondanak, hogy a penicillin felfedezése óta, nem volt még ilyen horderejű felfedezés az egészségügy területén. Talán ez már a csoda kategória.

 

  1. A marketingterv, a kifizetési rendszer, az elérhető jövedelmek volt a következő, ami szintén hihetetlen elsőre. A vezetőnk, aki 16 hónap alatt érte el dupla gyémánt szintet, most már 8 számjegyű jövedelmet keres havonta. Láttam már más hálózatokban is sikeres vezetőket és sok jutalékot, de hogy 16 hónap alatt csinálja meg valaki azt még nem. A „kisebb” vezetők pedig egy éven belül érték el az 1 millió feletti jutalékot. Ez döbbenetes!      És mi a titok?

Elképzelhető, hogy utána néztél az ASEA cégnek, én is így tettem.
Amit találtam az az, hogy 2010-ben indult az USA-ban és 2012 körül jött be Magyarországra. Találni sok videót 2014-ből, és sok ingyenes gagyi honlapot ebből az időszakból. Látni, hogy ezek magukra lettek hagyva, valószínűleg abbahagyta az üzletet az illető. Én magam is emlékszem, hogy kb. 8 éve már találkoztam valakivel, aki ezzel foglalkozott.

Ezt már megfigyeltem más MLM cégnél is, hogy volt egy kezdeti időszak amikor elindultak sokan, aztán abbamaradt a dolog. Stagnált vagy abba is maradt a Magyarországi építkezés.

Akkor mi a titok, miért szárnyal most az ASEA és miért a magyar csapat a leggyorsabban fejlődő, legnagyobb forgalmat hozó csapat?

Az emberek emberekhez csatlakoznak, és nem egy céghez, nem egy termékhez.

Ismerek MLM cégeket, ahol nagyon jók a termékek, sőt még a marketingtervben is vannak jó dolgok.

Ha azonban nincs a megfelelő ember a cég élén, a vezetésben akkor nincs fejlődés, maximum a termék fogy jól.

Egy „karizmatikus” jó vezető csodákra képes.

Egy ilyen vezető olyan légkört, motivációt tud teremteni, hogy az emberek valóban elhiszik, hogy képesek lesznek rá, át merik és tudják lépni a korlátaikat, határaikat és olyan dolgokat tudnak megtenni, amire maguktól nem lettek volna képesek. Egy jó vezető ki tudja hozni a maximumot az emberekből, és ennek eredménye, hogy az emberek elkötelezik magukat, és fektetnek a képzésükbe, a termékekbe mert kapnak egy víziót, egy biztos tervet, amiért úgy érzik érdemes áldozatot is hozni.

Ehhez az kell, hogy a vezető, a vezetők minden héten, minden nap ott legyenek a csapat élén, mutassanak példát, legyenek mindenben ők az elsők, legyenek sikeresek és mutassák meg, hogy nem szerencsések voltak, hanem nap mint nap újra és újra meg tudják ismételni a sikerüket, mert olyan eszközöket, módszert, stratégiát alkalmaznak, ami működik.

Nos Várnai Zoltán személyében ilyen embert ismertünk meg.

Az év vállalkozója is volt – azt hiszem Írországban, mert kint élnek évek óta – és 30 éve online vállalkozásokban dolgozik és segít embereknek ebben.

2018-ban eladta a cégét és belekezdett a „Molekula projektbe”.

Előtte 2 évig tanult, többször kiutazott Amerikába, hogy a legjobbaktól tanuljon marketinget és megszerezze azt a tudást, ami kell a sikerhez.

Ennek az lett a gyümölcse, hogy az ASEA üzletet 16 hónap alatt a csúcsra vitte, azzal, hogy sok embernek segített, hogy a maguk csúcsára jussanak.

Elmesélte, hogy 17 évig dolgoztak többen a nagy A betűs MLM üzletben, és mindent beletettek, amit lehetett. A gyerekeik úgy nőttek fel, hogy alig látták őket, mert ők mindig úton voltak, bemutatókat tartottak és nagyon akartak gyémántok lenni.

Állandóan motiválták magukat, tették a megvallásokat, hogy gyémántok lesznek, de csak nem jött össze.

Aztán jött az ASEA és 16 hónap alatt dupla gyémánt lett, és azt mondta az ASEA-val egy év alatt keresett annyit, mint a másik cégnél 17 év alatt! Ma már havonta 8 számjegyű a keresete. Szinte sírva mesélték a webkonferencián a többiek akik minősültek, hogy a másik cégnél ( A…..) mennyit feláldoztak 17 évig a semmiért, és itt 1 éven belül gyémántok lettek, otthonról dolgozva, utazgatások nélkül, néha karanténban. Megható egyszerű emberek akik megérdemelték a sikert végre!

Szóval a legnagyobb WOW az volt, amikor meghallgattam a bemutatóját, és néhány képzésbe belenéztem, és leesett az állam. Hallottam már nagy vezetőket, de ILYET?

Az emberek mind feszülten figyeltek és szívták magukba a tudást és azt a hitet az üzletben, amit ő kisugárzott.

Kidolgozott egy 30 napos rendszert, ahol minden nap megadja a feladatokat, amiket el kell végezni, és hozzá s képzést, a hogyanról. Ennek eredménye, hogy pár hónap alatt az emberek már komoly pénzt keresnek.

Az biztos, hogy ő tisztában van ennek a rendszernek az értékével és kvalifikálni kell arra, hogy támogatást kapj ezzel.

De aki beleteszi magát, komolyan gondolja, hogy változtatni akar az életén és elkezd dolgozni, hozza az embereket az minden segítségét megkap.

Szóval talán ennyi amiért belekezdtem, és elkészítettem ezt a honlapot is.

Hittem a szponzoromnak, hittem a terméktapasztalatoknak, és hittem Zoltánnak, hogy ez lesz az üzlet, amit meg tudok megfogok csinálni!

Mivel minden tag kap egy céges oldalt, amin minden információ fent van, ami webáruházként is működik, ezért nincs szüksége senkinek arra, hogy saját weboldalakat gyártson. Angolul és spanyolul azonban sok profi saját oldalt találtam, amik azért hasznosak.

Magyarul viszont nagyon kevés használható oldalt találtam és ha valaki rákeres az ASEA-ra, hát sok rosszat is találhat.

  1. rég nem működő, gagyi ingyenes weboldalakat, amik lejáratják a céget, mert nem profik és nem igényesek, nem működnek, azt sugározva, hogy az üzlet nem működik, abbahagyták sokan. EZ NEM IGAZ. A magyar csapat hozza a legnagyobb forgalmat.                                                                
  2. Vannak sikertelen és frusztrált emberek, akik küldetésüknek érzik, hogy minden MLM cégről és termékről lerántsák a leplet, és bebizonyítsák, hogy az átverés. Szkeptikus, és piszkálódó blogok, akik veszik a bátorságot, és milliárdos sikeres cégeket, vezetőket kritizálnak, a maguk kis sikertelen szegényes hátterükből. Ők minden áron be akarják bizonyítani, hogy ez átverés, mert csak egy drága sós víz az egész.                                  Érdekes, hogy 10 év alatt nem lebukott a cég, hanem ma már a 77. legnagyobb forgalmú MLM cég az ASEA a 200 millió dollár feletti forgalmával, úgy hogy a válság és karantén idején idén, 50%-al nőtt a forgalom.

NE ENGEDD, HOGY SZKEPTIKUS SZEGÉNY EMBEREK ELVEGYÉK AZ ÁLMAIDAT ÉS MEGFOSSZANAK AZ EGÉSZSÉGES SIKERES BOLDOG ÉLET ESÉLYÉTŐL!

Lehet nekik ez megéri, hoz valami blog látogatottságot, de te ne higgy nekik, kövesd inkább a sikeres emberek példáját.

Végül egy fontos kérés hozzád!

Ne vessz el a részletekbe!

Az oldalra rengeteg információt, videót tettem fel, hogy minden információt megtalálj, minden kérdésedre legyen válasz.

Fontos, hogy lásd a komoly tudományos hátteret, hogy mennyi orvos támogatja a kutatást a céget és hogy milyen színvonalas a tudományos Tanács az ASEA-nál.

Viszont nem szeretném, ha elvesznél a részletekbe, és hónapokig csak tájékozódnál, miközben pár hónap alatt már rengeteget javulhatna az egészséged, jobb lehetne a sport teljesítményed, erősebb lehetne az immunrendszered és persze már pénzt is kereshetnél!

Nekem elég volt a döntéshez egy videó megtekintése, amiben minden benne van. Kb 1 órás, de ha igazán éhes és szomjas vagy a sikerre a változásra és az egészséged megteremtésére akkor ez a videó elég lesz neked,

Majd utána tájékozódj és nézd meg a részleteket, ha már csatlakoztál és elkezdted fogyasztani a termékeket!

KÉRD TŐLEM EZT A VIDEÓT ÉS BESZÉLJÜNK SZEMÉLYESEN!

Semmi se pótolja a személyes beszélgetés varázsát!

Nekem is fontos volt, hogy a szponzorom Éva úgy mondta el amit elmondott ahogy tette.

Akkor várom, hogy mikor hívsz és egyeztetünk időpontot, hogy élőben mondjam el mit is nyerhetsz, ha csatlakozol hozzánk és elkezdesz dolgozni velünk.

Persze ha „csak” fogyasztó szeretnél lenni, az se gond, örülünk, ha segíthetünk embereknek egészségesebbé válni.

De tény, hogy mi nem gyógyítunk, nem tudunk válaszolni az olyan kérdésekre, hogy erre és arra a betegségre mit javaslunk?!

Ismerd meg a szakmai videókból a redox molekulák lényegét a hatásmechanizmust és döntsd el akarod-e kipróbálni vagy sem?

Mi nem betegségeket kezelünk, gyógyítunk, hanem megadjuk a szervezetnek azt a támogatást, amivel ő maga megtudja gyógyítani helyre tudja állítani magát!

 

A döntés a te kezedben van!

Folytatod az eddigi életedet tovább, úgy ahogy idáig tetted, bemész újra és újra a munkahelyedre és mások álmaiért céljaiért dolgozol, vagy belefektetsz a munkába velünk 1-2 évet és utána kirúgod a főnököd és a saját magad életét éled, a saját céljaidért dolgozol és korlátlan jövedelmet építesz ki magadnak!

Elviseled és elfogadod a betegségeidet, velük élsz és elszenveded őket, szedve a maroknyi gyógyszereket, és sorban állsz minden héten az SZTK-ban, várva a leleteidet vagy kipróbálsz valamit ami emberek százezreinek segített már és ezért hálájukkal ostromolják a céget és a szponzorukat aki szólt nekik és megmutatta ezeket a termékeket!

Rengeteg fantasztikus videó van, de mint mondtam nem akarok információ áradatot rád küldeni, nehogy elvész a részletekben.

Ezt a videót viszont ha tényleg érdekel az ASEA sikerének a titka, mindenképp nézd meg.

Az ASEA történetéről szól. Azokról a fantasztikus emberekről akik hittek ebben a technológiában, akkor is mikor mindenki azt mondta, hogy ez lehetetlen. Az emberekről akik ma köszönő levelek ezreit kapják, mert annyi ember élete állt helyre, gyógyult meg vagy vált gazdagabbá. Lehet, hogy te is lehetnél a következő?

Nos remélem te hálás leszel, mert én megmutattam neked!

NOS MI A TE DÖNTÉSED?

HÍVJ MOST: +36709359300  bakoedit12@gmail.com

Várlak!

ASEA  vásárlás és csatlakozás ITT

Comments are closed.