Jeunesse – fiatalság megőrző és egészség támogató rendszer

Jeunesse – fiatalság megőrző és egészség támogató rendszer

A Jeunesse  ma az anti aging kutatás úttörője, a fiatalság megérzésének Brandja, a wellness iparág egyik zászlós hajója. 

Amerikában az elmúlt évek leggyorsabban növekvő cége, amit a számok is bizonyítanak.

Csak 6 cég tudta elérni az első 1 milliárd dolláros éves forgalmat 6 éven belül.Ilyen például a Google, Facebook, Amazon, Apple. A Jeunesse ezekhez a sikeres cégekhez tartozik a wellness területén. 9 év alatt jött fel a 13. legnagyobb direkt értékesítési cég méltó helyére. Ez másoknak 25-50 évbe tellett. 

A világ 140 országába van már kiszállítás, és több mint 70 nyelven elérhető a céges honlap, amin keresztül ezeken a nyelveken lehet rendelni. A hálózatépítők így az egész világon dolgozhatnak.

A Jeunesse a két vizionárius, Randy Ray és Wendy Lewis szívében és fejében született meg.

Miután más vállalkozásokban óriási sikereket értek el, Randy és Wendy nyugalomba vonultak, majd onnan tértek vissza, hogy 2009. szeptember 9-én, este 9 órakor útjára indítsák a  Jeunesse-t. A kilences szám a hosszú életet szimbóluma, és azt tükrözi, hogy az alapítók nem csak túlélésre, hanem növekedésre vágynak.

Jeunesse alapítók

Hajtotta őket a vágy, hogy megosszák forradalmi fiatalság-erősítő termékeiket a világgal, ezért Randy és Wendy létrehozták a közvetlen értékesítési iparág egyik legjobban fizető kompenzációs tervét. Az eredmény: egy forradalmian új, világszintű platform, amely a technológia erejét kihasználva teszi lehetővé az innovatív termékek, tréningek és támogatás megosztását.

Ma már világszerte emberek ezrei írják a történetünket. Velük együtt globális mozgalmat teremtünk, amely lehetővé teszi az embereknek, hogy felszínre hozzák személyes lehetőségeiket – kortól, származástól, társadalmi helyzettől vagy jövedelemtől függetlenül. A történetünk csak most kezdődik.

Jeunesse termékek

A Jeunesse nem sok terméket forgalmaz, hanem minden területen a legjobbat. Keresik azokat a kutatásokat, amik a jövő technológiáit alkalmazzák, amik előremutatnak és amik a maguk területén a legtöbbet tudják. Ezeket a kutatásokat felkarolják, támogatják és beépítik a termékpalettába.

Ha lehet és kell egész cégeket megvásárolnak, és a YOUTH fiatalság megőrző rendszer részévé tesznek, mint például a Monavie cég és italok amelyek pár éve még külön MLM cégként futott. 

Így lettek a cég tudományos tanácsának tagjai az anti-aging őssejt kutatás nagyjai, mint a Nobel díjra is jelölt Giampapa vagy Nathan Newman.

A Jeunesse termékek szabadalmaztatott hatóanyagai, az őssejtkutatás és a telomerkutatás eredményei alapján lettek kiválasztva és “csodákra” képesek.

Az AM/PM vitamin egyedülálló több mint 70 alkotórészével az iparág csúcsterméke, hisz mindent tartalmaz amire az emberi szervezetnek szüksége van nappal, illetve éjszaka.

Télen is érdemes a napot egy vitamin itallal kezdeni, hogy mindent megkapjon a szervezetünk, és a legjobbat tudjuk teljesíteni sportolás közben.

A Naära kollagén ital szintén a legjobb a piacon és segíti az izületeket a tökéletes mozgásban.

A Monavie ital a 19 összetevőjével, és a Reserve a magas antioxidáns, rezveratrol tartalmával szintén erős támasza az immunrendszernek a téli hidegben!

Nézze meg a termékekről készült videókat, tudományos filmeket és töltse fel magát vitalitással, fiatalodjon vissza!

A termékek megrendeléséhez segítünk a Jázmin panzióban ha nálunk jár.

Honlapunk ahol a videók is vannak :

Jeunesse termék videók

Comments are closed.