Szállásfoglalás

Szállásfoglalás

Milyen szobáink vannak?

2 személy részére franciaágyas szoba saját fürdőszobával.

4 személy részére 2 franciaágyas szoba. Ha a telitettség engedi, akkor ebben aludhatnak azok akik ketten jönnek, de nem házaspár, nem akarnak egy ágyban aludni.

4 személy részére 2 szobás lakrész, közös fürdőszobával.

A napi ár változó, a szezontól, az esetleges ünnepektől, rendezvényektől is függ, és vannak rendszeres kedvezmények amiket szóban tudunk megbeszélni, vagy ki is írjuk a honlapra.

Az átlagos napi ár a szezonban 12.01 – től    03.31 -ig    40-45 euró/éjszaka per fő

                   07.01 – től   08.31 -ig     36 euró/éjszaka per fő – bőséges reggelivel.

kivéve a December 24 – január 3-ig tartó ünnepi időszak, mert az drágább, de így is már fél évvel hamarabb telt házas.

Szezonon kivül :  30 Euro per éjszaka per fő.  Ha valaki egyedül jön és úgy foglal le egy szobát az drágább, hisz egyedül foglal le egy teljes szobát.

Az aktuális árakról a Bookingon tájékozodhat, de lefoglalni a szállást nem fontos a Bookingon, személyesen is lehet ha megkeres. Itt a Booking oldalunk.

Ha több napra jön valaki, vagy a holtszezonban, szept-október,  április-május jön akkor személyesen beszélhetünk meg kedvezményeket. Több nap esetén ennél olcsóbb is lehet.

A helyi idegenforgalmi adót be kell fizetnünk minden 15 év feletti vendég után, így azt még külön kell fizetni. Személyenként naponta 1,5 Euro.

Nagy ünnepek, Forma-1 idején lehet magasabb ár de ez időszakos.

Mivel sok jó étterem van a környéken, ezért a félpanzió nálunk nem opció, de kivételesen megoldható mert konyha és felszerelés van hozzá. 

Ha főszezonban szeretne szobát foglalni, előzetes egyeztetés szükséges, és 30 % előleg utalása kötelező, mert szeretnénk a szobákat maximálisan kihasználni, és nem szeretnénk ha valaki nem jönne el, és emiatt üresen állna. 

Foglalási igényeket, kérdéseket, személyes árajánlat kérést, pontos létszámmal és időpontokkal erre az email címre várunk:  wellnesskavehaz@gmail.com

  +436769282266 Bako Edit   +36709359300 Nagy Gábor

További információk