Tag Archive for appartmanház

Pension Steinadler – Kőszáli sas apartmanház Murau

 

 

Google térkép itt

Murau térkép

A Pension Steinadler magasból. Drónfelvétel.

A szobák a szálláshelyek bemutatása.

Pension Steinadler – Kőszáli sas appartmanház Murau

2023 júniusában indult Murau legszebb apartmanháza a Pension Steinadler!

Közel van a centrum, a központ, minden étterem gyalog gyorsan elérhető. A játszótér 1 perc séta, a hegy az út a tóhoz 5 percere tölünk indul.

Könnyen megközelithető autóval és a ház mellett 4 saját parkoló van.

Motorosok számára zárt garázs is van, hogy ne kelljen az utcán hagyni, bár Murau teljesen biztonságos és nem lopnak, nem kárositanak semmit! Kerékpárok zárt udvarban tárolhatóak. 

Az apartman a hegy lábánál, csendes parkos környezetben van, egy hatalmas fenyőfával az udvaron, amin madárcsicsergés teszi hangulatossá a környezetet.

Egyes szobák a hegyre, mások a folyóra és a kastényhegyre néznek. 

2 apartmanban nagy konyha van, mig a 2. emeleti lakrészben nincs konyha, csak hütőszekrény, mikro, vizmelegitő.

1. A földszinti appartmanban 2 személy fér el egy francia ágyon.

2. Az első emeleti appartmanban 3 személy fér el egy francia ágy és 1 külön ágy van. Igény esetén a konyhában van egy kinyitható kanapé ágy még 2 személynek.

3. A 2. emeleti lakrész 6 személynek jó, de ha igény van rá 10 ágy van. Abban különleges, hogy azt csak egy család vagy baráti társaság veheti ki, mivel eredetileg nem appartman volt, igy egy tágas nappaliba vezet fel a lépcső amiből 5 helység nyilik. Van egy modern zuhanyzós fürdőszoba, egy kis fitness résszel. Van egy toalett WC.  Van egy 2 ágyas szoba szép népmüvészeti motivumos bútorzattal. Van egy 4 ágyas szoba és egy 2 ágyas szoba. 

Mivel „folyosón” van a wc és a fürdőszoba ezért csak összetartozó család társaság tud ide jönni. 

Igény esetén a kertbe is ki lehet ülni, de kérjük a kulturált felelősségteljes viselkedést. Gyerekek nem lehetnek felügyelet nélkül, ne mászanak keritésre, fára, pinpongasztalra stb.

Mi nagyon vártuk az indulást, és tudjuk, hogy továbbra is vendégeink kényelme lesz az első, és ahogy a Jázmin panzió is egyre népszerübb egyre több a visszajáró vendég, igy a Steinadler is Murau legkedveltebb helye lesz, mivel csendes nyugodt a környék, nincs autó forgalom, hajnalban nem tisztitják az utcát mint a Jázminnál, és mégis közel van mindenhez. A játszó és edzőtér 1 perc séta. A hegy kirándulóhelye 5 perc.

A kreischbergi sipálya 6 perc autóval. 

@bestguesthousesinmurau Ha a legjobb szállást keresed Murauban akkor nézd a weboldalamon. Steinadler panzió Murau. Foglalj időben személyesen. #pensionsteinadler #murauszállás #ausztriaiinformáció #murauprogram #ausztriaimagyarok #ausztriaiszállás #booking ♬ eredeti hang – Murau Kreischberg Zimmer