Tag Archive for asea tapasztalatok

Egészségesnek lenni, egészségesnek maradni program.

Egészségesnek lenni, egészségesnek maradni!

A panzió üzemeltetése mellett, foglalkozunk még egy nagyon fontos és hasznos dologgal.

Ez az egészségmegőrzés, egészségtámogatás. Vendégeink számára is szívesen mutatjuk be azokat a természetes termékeket amikkel mi is kívülről és belülről is támogatjuk szervezetünk öngyógyító képességét, hogy minél tovább egészségesen tudjunk élni, jó erőben. 

Évek során nagyon sok terméket ismertünk meg, és ezek közül sok, nagyon hasznos lehet télen amikor még fontosabb az immunerősítés, amikor még nagyobb hiányokkal küzd a szervezet, és amikor a téli sportok esetleg sérüléseket, húzódásokat okozhatnak, és a jó erőnlét is még fontosabb. 

A szobákban található katalógusukból, leírásokból vagy honalapjainkon keresztül ismerhetik meg a termékeket, rendelhetnek vagy regisztrálhatnak törzsvásárlónak.

Ha pedig nyitottak a vállalkozásra, és az otthoni munka lehetőségre, akkor üzletépítőként is részt vehetnek a termékek népszerűsítésében, amiért jutalékot fizet a cég.

Ismerje meg a termékeket, technológiát ami már sok sok embernek segített!

ASEA vásárlás regisztráció

2009-ben, mikor ott ültem lakásunk folyosóján összekuporodva, kétségbeesve, hogy mi lesz velünk, nem láttam, még a jövőt. Vállalkozásom tönkrement, eladósodtam, túl voltam egy sztrókon, és elvileg gyógyultan engedtek haza a kórházból, de a rettegést, hogy újra megismétlődhet a dolog, nem tudták kigyógyítani. Pánikbeteg, depressziós lettem, nem tudtam elaludni éjszakánként és nem tudtam ellátni normálisan napi feladataimat, egy csőd volt az életem.

Kétségbeesve kerestem a megoldást, a kiutat a neten, de nem igazán jött szembe a megoldás. Akkor megfogadtam, hogy ha egyszer újra egészséges leszek, helyreállok minden területen, akkor ezt mindenkinek el fogom mondani, meg fogom mutatni, hogy aki hasonló helyzetbe kerül, vagy nem szeretne hasonló helyzetbe kerülni soha, azok számára legyen egy fogódzkodó, egy útmutató, hogy mit érdemes kipróbálni és hogyan tudna más is, egy egészséges, sikeres, boldog életet teremteni, jólétben és szabadságban!

Az életmód és gondolkodásmódváltásnak, és a táplálékkiegészítésnek köszönhetően helyreállt az egészségem, minden gyógyszert el tudtam hagyni, és ma már boldog, egészséges emberként élek.

Az élet minden területén a természetes, egészséges megoldások híve, fogyasztója vagyok, így több cég termékeit is fogyasztom, használom, hisz nincs olyan cég, ami mindenre a legjobb megoldást kínálja. Sok hatékony megoldással és kiváló termékkel találkoztam az évek során, és úgy gondoltam már mindent ismerek.

Azonban 2020 végén összehozott a sors párom régi ismerősével, aki arról számolt be, hogy komoly egészségügyi panaszainak, hogy lett vége egy elképesztő molekulától, egy egyedülálló egészségprogramtól, amit egy amerikai biotechnológiai cég fejlesztett ki 16 év kutatás után, és ami az elmúlt 10 évben hihetetlen eredményeket, tapasztalatokat hozott világszerte, és most már Európában is elérhető, sőt részt vehetünk ennek a technológiának a bevezetésében is, amit a cég nagyon jól megfizet. De a legnagyobb fizettség persze az a sok hálás ember,  akiknek sikerült jobb életminőséget elérni.

Elkezdtük nézni a péntek esti ZOOM webkonferenciákat, ahol mindig más és más magyar emberek mondták el tapasztalataikat, beléptünk a 30000 fős Elképesztő molekulák csoportba és csak néztünk nagyokat, hogy milyen dolgokat élnek át az emberek a molekulák hatására.

Tanulmányoztuk a tudományos hátteret, és egyre jobban megértettük, minek köszönhetők ezek az eredmények.

Úgy gondoltuk, hogy ez az a termék, amit nem csak fogyasztani fogunk, hanem részt veszünk az üzleti részében is, és bekapcsolódunk a termék és a technológia nemzetközi népszerűsítésében, hogy minél több emberhez jusson el a jó hír, hogy van remény egy egészségesebb és jobb élet megteremtésére!

Az egészség valóban egy olyan érték és ajándék, amit akkor kezdünk el értékelni, amikor már elvesztettük.

Sokszor sajnos azt kell mondanunk, hogy nincs egészséges ember, csak rosszul kivizsgált beteg. Ha te nem is, de a környezetedben biztos van valaki, aki valami egészségügyi problémával küzd.

A civilizációs betegségek, rák, szív és keringés problémák, magas vérnyomás, cukorbetegség, allergia, depresszió, pánikbetegség, alvászavar vagy bőrbetegségek, sorolhatnám még, sok ember életét nehezítik meg, és lesz emiatt az időskor sokak számára már a szenvedés, és a maroknyi gyógyszeren élés időszaka.

A gyógyszerek azonban sokszor már csak a tüneteket kezelik, tüntetik el egy darabig.

Ma már egyre több orvos is felismeri ezt és egyre többen foglalkoznak alternatív terápiákkal, természetes gyógymódokkal is, amik szerepe főleg a megelőzés, de baj esetén is segíthetnek.

Ezek a természetes dolgok nem gyógyítanak, nem gyógyszerek és nem gyógyhatású készítmények, hanem olyan anyagokat biztosítanak a szervezetnek, amik az idő során kifogytak lecsökkentek így azok pótlásával a szervezet új erőre kaphat, és meg tudja gyógyítani önmagát.

Ilyenek a redox molekulák is, melyek pótlása sokáig lehetetlennek tűnt, de végül 16 éves kutatás és sok millió dollár befektetése meghozta az eredményt, és egy cég létrehozta, stabilizálni tudta a redox molekulákat, amik így piacra vihető állapotba kerültek, és ma már eltudnak jutni a világ bármely pontjára, támogatva az emberek egészségét!

Ezért hoztuk létre az Egyedülálló egészségprogram csoportunkat, hogy minél több ismerősünknek, és ismeretleneknek is megmutassuk a technológia mögött lévő tudományos hátteret, a rengeteg terméktapasztalatot, és részletesen bemutassuk a cég kiváló termékeit, amik nem csak a redox molekulák területén egyedül állóak, hanem a bélflóra helyreállításában, az omega 3-6 arány beállításában, a sejtszíntű gyulladások kialakulásának megakadályozásában, és a minőségi vitamin, ásványianyag, enzim pótlásban is.

Csatlakozz a csoportunkhoz, és hívjál meg minél több embert, hogy megismerje a világ ebben a technológiában rejlő hatalmas lehetőséget, és minél több ember kapja vissza a reményt, egy egészségesebb szebb és jobb életre!

Ez a csoport linkje, itt kérd felvételedet a 3 kérdés megválaszolásával!

https://www.facebook.com/groups/redoxegeszsegprogram

Tanulmányozd a csoportban található videókat, és bejegyzéseket és ha érdekel bármelyik termék, akkor szólj és megmutatjuk, hogy tudsz vásárolni, hogyan éri meg legjobban csatlakozni a céghez, és hogy lehet ingyen a terméked a későbbiekben, sőt hogy lehet saját vállalkozásod és plusz pénzforrásod abból, hogy te is tovább ajánlod a termékeket!

A döntés a te kezedben van!

Folytatod az eddigi életedet tovább, úgy ahogy idáig tetted, bemész újra és újra a munkahelyedre és mások álmaiért céljaiért dolgozol, vagy belefektetsz a munkába velünk 1-2 évet és utána kirúgod a főnököd és a saját magad életét éled, a saját céljaidért dolgozol és korlátlan jövedelmet építesz ki magadnak!

Elviseled és elfogadod a betegségeidet, velük élsz és elszenveded őket, szedve a maroknyi gyógyszereket, és sorban állsz minden héten az SZTK-ban, várva a leleteidet vagy kipróbálsz valamit ami emberek százezreinek segített már és ezért hálájukkal ostromolják a céget és a szponzorukat aki szólt nekik és megmutatta ezeket a termékeket!

Van egy 30000 fős magyar zárt Facebook csoport az Elképesztő molekulák csoport ahova csak meghívással tudsz bekerülni. Ott rengeteg terméktapasztalatot olvashatsz és láthatsz és fent van minden heti videó is amit péntek esténként tartunk 20 órától, amikor mindig más ember meséli el csodás történetét és hogy miben segített neki ez a technológia?

Ha fel akarsz jönni egy ilyen webkonferenciára kérd a linket. Ha be akarsz jönni a terméktapasztalatos csoportba kérj meghívót!

Nos remélem te hálás leszel, mert én megmutattam neked!

NOS MI A TE DÖNTÉSED?

HÍVJ MOST: +36709359300 wellnesskavehaz@gmail.com

Ha vásárolni vagy regisztrálni akarsz azonnal itt megteheted:

https://nolimitteam.myasealive.com/

Várlak!