Tag Archive for asea

Sport teljesítmény növelése, jobb erőnlét dopping nélkül.

Sport teljesítmény növelése, jobb erőnlét dopping nélkül.

Az állóképesség akár 30%-kal is megnövelhető redox jelzőmolekulák bevitelével – ezt bizonyították be amerikai tudósok. A kiemelkedő felfedezés nem csak az atléták, de a hétköznapi emberek életébe is komoly változásokat hozhat.

Az immunrendszerünk és az alapvető sejtfunkciók szempontjából nélkülözhetetlen redox jelzőmolekulákat a szervezetünk minden sejtje termeli, ám az emberi test természetes képessége ezek termelésére az idő előrehaladtával, az öregedéssel csökken.

David Neiman professzor és kutatócsapata az Appalache Állami Egyetem David H. Murdock Kutatóintézetében kimutatta, hogy azoknak a kísérleti egereknek, melyeknek redox jelzőmolekulákat juttattak a szervezetébe, közel 30%-kal megnőtt az állóképességük.

A tudományos kísérlet során 60 egérrel dolgoztak, melyeket négy, 15-ös csoportra osztottak. 30 egérnek ASEA-t adtak (redox jelzőmolekulákat), a többinek placebót: sót és vizet. Mindkét csoportból (az ASEA-t és a placebót kapók csoportjából is) 15 egérrel napi 15 perc testmozgást végeztettek a mókuskerékben, míg a maradék 15-15 egér nyugalomban maradt. Egyhetes kezelés után ezeket az egereket is behelyezték a mókuskerékbe, és sebességnöveléses vizsgálatot végeztek velük.

A redox jelzőmolekulák (ROS) az egerekben 29%-kal megnövelték a futási időt, potenciálisan a hatékonyabb zsírsav-oxidáció révén – amit a megnövekedett P-ACC enzim szint jelez – és azáltal, hogy az izmok a glükogénnel jobban takarékoskodnak. Az adatok alátámasztják, hogy egyhetes redox jelzőmolekula-bevitel után az egerek szervezetében kapacitásnövekedés következett be, valamint megváltozott az anyagcseréjük is. Az antioxidáns kapacitásban szintén jelentős változásokat figyeltek meg. Az izomszövetekben az oxidált glutation (GSSG) szintje is jelentősen csökkent az ASEÁs csoport tagjainál a fizikai aktivitás során.

A kísérletet vezető David Neiman elmondta: “Az emberek állóképesség-növekedési eredményeire még várnunk kell, de tesztekkel már kimutattuk, hogy az adott redox jelzőmolekulák számának növelésével közel harmadával növelhető az állóképesség. Az egereken végzett tesztünkben azok az egerek, melyek redox jelzőmolekulákat kaptak, 30%-kal tovább tudtak futni, mint azok, amelyeknek átlagos volt a jelzőmolekula-szintje.”

További, emberek bevonásával végzett kísérletek következnek, melyekkel előreláthatóan egyszerűen bizonyítani lehet majd, hogy a redox jelzőmolekulák rendszeres bevitelével 30%-kal növelhető azt emberi test teljesítőképessége, ami azt jelenti, hogy több energiánk lehet, jobb lehet a közérzetünk, és többet tudunk kihozni az életünkből.

VO2 MAX teszt-SPORTOLÓKNAK

Amikor a redox Jelző Molekulákat  tartalmazó termék a piacra került, azt tapasztalták, hogy a termék segít az embereknek legyőzni egészségügyi problémáikat.

A cég akkor még nem fókuszált a sportvilágra.

A későbbiekben azonban egyre több profi sportoló kereste fel őket, hogy választ kapjanak arra, minek tudhatóak be azok a gyors, és hihetetlen javulások, melyeket az emberek a termék használatának köszönhetően értek el.

Miután egyre több ilyen eredményről számoltak be, a cég úgy döntött, hogy teszteli az állóképességgel rendelkező sportolók egy csoportján – beleértve maratoni futókat, kerékpárosokat, stb. –, végül elképesztő sikerekről számoltak be.

Miután átestek a légzési küszöb (VT) vizsgálaton, ahol a sportolók a kimerültségig tolják ki határaikat, ők is szinte hihetetlen javulást tapasztaltak. Légzési küszöb elérésének azt a pontot nevezzük, ahol a sejtjeink kifogynak az oxigénből, ez a teljesítőképességünk határa.

Miután a sportolók 2 hétig használták a terméket, megfigyelték, hogy a légzési küszöb kitolódása átlagosan 12%-kal magasabb, de ez az érték lehet akár 30% is.

Az ilyen eredmények ismeretlenek a sport- és fitness közösségben káros szteroidok használata nélkül. Normális esetben ilyen fejlődést kb. 4-6 hónapos komoly edzésmunkával lehet elérni.

A Redox Jelző Molekulákat tartalmazó termék használatával ugyanolyan intenzitású edzésmunka elvégzése mellett a teljesítményük megsokszorozódott.

Jelszó az oldalhoz: redox

Védett: Sport teljesítmény növelése

ASEA vásárlás és regisztráció itt: https://nolimitteam.myasealive.com/

 

Sportolók az ASEA mellett.

Egészségesnek lenni, egészségesnek maradni program.

Egészségesnek lenni, egészségesnek maradni!

A panzió üzemeltetése mellett, foglalkozunk még egy nagyon fontos és hasznos dologgal.

Ez az egészségmegőrzés, egészségtámogatás. Vendégeink számára is szívesen mutatjuk be azokat a természetes termékeket amikkel mi is kívülről és belülről is támogatjuk szervezetünk öngyógyító képességét, hogy minél tovább egészségesen tudjunk élni, jó erőben. 

Évek során nagyon sok terméket ismertünk meg, és ezek közül sok, nagyon hasznos lehet télen amikor még fontosabb az immunerősítés, amikor még nagyobb hiányokkal küzd a szervezet, és amikor a téli sportok esetleg sérüléseket, húzódásokat okozhatnak, és a jó erőnlét is még fontosabb. 

A szobákban található katalógusukból, leírásokból vagy honalapjainkon keresztül ismerhetik meg a termékeket, rendelhetnek vagy regisztrálhatnak törzsvásárlónak.

Ha pedig nyitottak a vállalkozásra, és az otthoni munka lehetőségre, akkor üzletépítőként is részt vehetnek a termékek népszerűsítésében, amiért jutalékot fizet a cég.

Ismerje meg a termékeket, technológiát ami már sok sok embernek segített!

ASEA vásárlás regisztráció

2009-ben, mikor ott ültem lakásunk folyosóján összekuporodva, kétségbeesve, hogy mi lesz velünk, nem láttam, még a jövőt. Vállalkozásom tönkrement, eladósodtam, túl voltam egy sztrókon, és elvileg gyógyultan engedtek haza a kórházból, de a rettegést, hogy újra megismétlődhet a dolog, nem tudták kigyógyítani. Pánikbeteg, depressziós lettem, nem tudtam elaludni éjszakánként és nem tudtam ellátni normálisan napi feladataimat, egy csőd volt az életem.

Kétségbeesve kerestem a megoldást, a kiutat a neten, de nem igazán jött szembe a megoldás. Akkor megfogadtam, hogy ha egyszer újra egészséges leszek, helyreállok minden területen, akkor ezt mindenkinek el fogom mondani, meg fogom mutatni, hogy aki hasonló helyzetbe kerül, vagy nem szeretne hasonló helyzetbe kerülni soha, azok számára legyen egy fogódzkodó, egy útmutató, hogy mit érdemes kipróbálni és hogyan tudna más is, egy egészséges, sikeres, boldog életet teremteni, jólétben és szabadságban!

Az életmód és gondolkodásmódváltásnak, és a táplálékkiegészítésnek köszönhetően helyreállt az egészségem, minden gyógyszert el tudtam hagyni, és ma már boldog, egészséges emberként élek.

Az élet minden területén a természetes, egészséges megoldások híve, fogyasztója vagyok, így több cég termékeit is fogyasztom, használom, hisz nincs olyan cég, ami mindenre a legjobb megoldást kínálja. Sok hatékony megoldással és kiváló termékkel találkoztam az évek során, és úgy gondoltam már mindent ismerek.

Azonban 2020 végén összehozott a sors párom régi ismerősével, aki arról számolt be, hogy komoly egészségügyi panaszainak, hogy lett vége egy elképesztő molekulától, egy egyedülálló egészségprogramtól, amit egy amerikai biotechnológiai cég fejlesztett ki 16 év kutatás után, és ami az elmúlt 10 évben hihetetlen eredményeket, tapasztalatokat hozott világszerte, és most már Európában is elérhető, sőt részt vehetünk ennek a technológiának a bevezetésében is, amit a cég nagyon jól megfizet. De a legnagyobb fizettség persze az a sok hálás ember,  akiknek sikerült jobb életminőséget elérni.

Elkezdtük nézni a péntek esti ZOOM webkonferenciákat, ahol mindig más és más magyar emberek mondták el tapasztalataikat, beléptünk a 30000 fős Elképesztő molekulák csoportba és csak néztünk nagyokat, hogy milyen dolgokat élnek át az emberek a molekulák hatására.

Tanulmányoztuk a tudományos hátteret, és egyre jobban megértettük, minek köszönhetők ezek az eredmények.

Úgy gondoltuk, hogy ez az a termék, amit nem csak fogyasztani fogunk, hanem részt veszünk az üzleti részében is, és bekapcsolódunk a termék és a technológia nemzetközi népszerűsítésében, hogy minél több emberhez jusson el a jó hír, hogy van remény egy egészségesebb és jobb élet megteremtésére!

Az egészség valóban egy olyan érték és ajándék, amit akkor kezdünk el értékelni, amikor már elvesztettük.

Sokszor sajnos azt kell mondanunk, hogy nincs egészséges ember, csak rosszul kivizsgált beteg. Ha te nem is, de a környezetedben biztos van valaki, aki valami egészségügyi problémával küzd.

A civilizációs betegségek, rák, szív és keringés problémák, magas vérnyomás, cukorbetegség, allergia, depresszió, pánikbetegség, alvászavar vagy bőrbetegségek, sorolhatnám még, sok ember életét nehezítik meg, és lesz emiatt az időskor sokak számára már a szenvedés, és a maroknyi gyógyszeren élés időszaka.

A gyógyszerek azonban sokszor már csak a tüneteket kezelik, tüntetik el egy darabig.

Ma már egyre több orvos is felismeri ezt és egyre többen foglalkoznak alternatív terápiákkal, természetes gyógymódokkal is, amik szerepe főleg a megelőzés, de baj esetén is segíthetnek.

Ezek a természetes dolgok nem gyógyítanak, nem gyógyszerek és nem gyógyhatású készítmények, hanem olyan anyagokat biztosítanak a szervezetnek, amik az idő során kifogytak lecsökkentek így azok pótlásával a szervezet új erőre kaphat, és meg tudja gyógyítani önmagát.

Ilyenek a redox molekulák is, melyek pótlása sokáig lehetetlennek tűnt, de végül 16 éves kutatás és sok millió dollár befektetése meghozta az eredményt, és egy cég létrehozta, stabilizálni tudta a redox molekulákat, amik így piacra vihető állapotba kerültek, és ma már eltudnak jutni a világ bármely pontjára, támogatva az emberek egészségét!

Ezért hoztuk létre az Egyedülálló egészségprogram csoportunkat, hogy minél több ismerősünknek, és ismeretleneknek is megmutassuk a technológia mögött lévő tudományos hátteret, a rengeteg terméktapasztalatot, és részletesen bemutassuk a cég kiváló termékeit, amik nem csak a redox molekulák területén egyedül állóak, hanem a bélflóra helyreállításában, az omega 3-6 arány beállításában, a sejtszíntű gyulladások kialakulásának megakadályozásában, és a minőségi vitamin, ásványianyag, enzim pótlásban is.

Csatlakozz a csoportunkhoz, és hívjál meg minél több embert, hogy megismerje a világ ebben a technológiában rejlő hatalmas lehetőséget, és minél több ember kapja vissza a reményt, egy egészségesebb szebb és jobb életre!

Ez a csoport linkje, itt kérd felvételedet a 3 kérdés megválaszolásával!

https://www.facebook.com/groups/redoxegeszsegprogram

Tanulmányozd a csoportban található videókat, és bejegyzéseket és ha érdekel bármelyik termék, akkor szólj és megmutatjuk, hogy tudsz vásárolni, hogyan éri meg legjobban csatlakozni a céghez, és hogy lehet ingyen a terméked a későbbiekben, sőt hogy lehet saját vállalkozásod és plusz pénzforrásod abból, hogy te is tovább ajánlod a termékeket!

A döntés a te kezedben van!

Folytatod az eddigi életedet tovább, úgy ahogy idáig tetted, bemész újra és újra a munkahelyedre és mások álmaiért céljaiért dolgozol, vagy belefektetsz a munkába velünk 1-2 évet és utána kirúgod a főnököd és a saját magad életét éled, a saját céljaidért dolgozol és korlátlan jövedelmet építesz ki magadnak!

Elviseled és elfogadod a betegségeidet, velük élsz és elszenveded őket, szedve a maroknyi gyógyszereket, és sorban állsz minden héten az SZTK-ban, várva a leleteidet vagy kipróbálsz valamit ami emberek százezreinek segített már és ezért hálájukkal ostromolják a céget és a szponzorukat aki szólt nekik és megmutatta ezeket a termékeket!

Van egy 30000 fős magyar zárt Facebook csoport az Elképesztő molekulák csoport ahova csak meghívással tudsz bekerülni. Ott rengeteg terméktapasztalatot olvashatsz és láthatsz és fent van minden heti videó is amit péntek esténként tartunk 20 órától, amikor mindig más ember meséli el csodás történetét és hogy miben segített neki ez a technológia?

Ha fel akarsz jönni egy ilyen webkonferenciára kérd a linket. Ha be akarsz jönni a terméktapasztalatos csoportba kérj meghívót!

Nos remélem te hálás leszel, mert én megmutattam neked!

NOS MI A TE DÖNTÉSED?

HÍVJ MOST: +36709359300 wellnesskavehaz@gmail.com

Ha vásárolni vagy regisztrálni akarsz azonnal itt megteheted:

https://nolimitteam.myasealive.com/

Várlak!