Tag Archive for gyerekprogramok

Red Bull Ring Spielberg

Red Bull Ring

2011. május 15-én nyílt meg újra hivatalosan a felújított osztrák versenypálya Spielbergben. Zeltweg mellett régebben Österreichring majd A1-Ring néven volt ismert a pálya, amit most a legújabb befektetők után Red Bull Ringnek neveztek el. A megújulás után a Red Bull cég egy komplett szabadidő központot épített fel, így nem csak a motorsportok szerelmeseinek érdemes ellátogatni ide, alig 200 km-re a magyar államhatártól, hanem mindenkinek.

A pályán lehet gokartozni, motorozni, terep motorozni, offroadozni, KTM X-Bow versenyautókat tesztelni, de a Driving Centerben a vezetői képességeiket is tesztelhetik a pályára kilátogatók. Aki mást akar az hegyet mászhat, horgászhat, biciklizhet vagy épp golfozhat, mert itt erre is van lehetőség!

A FIA Level 1-es szintjét teljesítő létesítmény első komolyabb rendezvénye, minden évadban a DTM verseny június első hétvégéjén, amit Porsche Kupa, KTM versenyek, Ducati gyorsasági hétvégék, és még számos izgalmas program követ a nyár folyamán.

Szállás a Red Bull versenyek alatt.

A Red Bull ring rendezvényei alatt általában mindig telt ház van a környék minden szállásán, így a Muraui Jázmin Panzióban is. Hónapokkal előtte le szokták foglalni a szobákat, hogy biztosan legyen szállás. Jelenleg is már csak egy szoba van szabad erre a június végi napra. 

A Jázmin panzió az év minden napján a legjobb választás annak aki Murau történelmi városközpontjában egy csendes szép helyen akar megszállni.

A hivatalos honlap és a 2019 évi programmok itt találhatóak: Red Bull ring 2019

Murau játszótér

Murau játszótér

Murau játszótere a Mura partján helyezkedik el, egy szép fás környezetben, egy kis patak 2 oldalán. Sok fajta eszkőz segíti a kikapcsolódást akár játékosabb felnötteknek is.

Csúszóhinta, ugráló szönyeg, ügyességi pálya, csúszda, forgóhinta, homokozó, és még sok minden segíti a kikapcsolodást. Középen egy szökőkút teszi hűsebbé a levegőt.

Most nyáron 3 új gimnasztikai eszköz került a tér elejére ahol már felnöttek is tornázhatnak.

A játszótér egy színfoltja Muraunak.

A muraui játszótér 5 percre van gyalog a Jázmin panziótól.