Zeniq Safir – Sokszorozd meg a pénzed a kripto világban!

    

Kriptovaluták, BitCoin, Coin bányászás, kripto tőzsde, csupa ismeretlen, idegen és tőlem távol álló fogalom volt idáig.

Átverés, csalás, bolondság, feketegazdaság, hülyeség, veszélyes befektetés, kockázatos biztos bukás amit a legtöbben gondolnak a kriptovilágról és a Bitcoinról, leginkább a tudás és a hiteles információk hiányában, illetve a valóban átverésre alapuló hamis kripto üzletek miatt.

Valahogy sohase tudtam bízni ebben a világban, és évek óta messze távol tartottam magam az egésztől, és úgy gondoltam ez engem nagyon nem érdekel, ez nem az én világom, ilyesmivel nem akarok foglalkozni, meg se akarom ismerni, mert nagyon, nagyon átverés, és pilótajáték szagú volt nekem az egész, és rengeteg negatív hírt, történetet hallottam, mennyien bukták el a pénzüket valami coinos üzletben, és általában mindig azok a hírek jutottak el hozzám a médiából, amik arról szóltak, hogy zuhan a Bitcoin árfolyama, hogy hol tiltották be és hogy hamarosan leszámolnak ezzel a bankok.

Ez valami sötét oldala az internetnek, az online pénzkeresésnek és jobb ettől távol tartani magam, gondoltam. Valami olyasmi ez a hozzáállás, hogy amit nem értek, az nem lehet jó, amit nem látok át azt inkább kerülöm.  A tudás hiányában az ember, inkább támaszkodik mások véleményére, inkább a negatív cikkeknek ad hitelt, és inkább óvatos, és az előítéleteire támaszkodik. És ez nem gond, csak emiatt lemarad a fejlődésről a lehetőségről, hogy vagyont teremtsen.

Amikor az Onecoin nevű coinos őrület volt, nagyon éreztem, hogy ez valami nem tiszta dolog, hiába mutogatta az egyik magyar vezető, hogy kiutazott a céghez, hogy mekkora iroda van, mennyire megbízható stb. Óriási haszonról szólt a toborzás, hatalmas hozamokról, a legjobban fizető MLM cég-nek volt feltüntetve a Direct sellings weboldalon, de valahogy érezhető volt, hogy történni fog valami, valami nem tiszta a cég körül.

Fura volt, hogy nagy MLM vezetők például az Organo Gold -tól felálltak és otthagyták azt, csakhogy ebben a szuper meggazdagodást ígérő Coin üzletből profitáljanak.

A felső vezetők szerintem meg is szedték magukat, de rengeteg károsult maradt  a cég után. Nem tudom végül teljesen felszámolták-e, de hallani lehetett, hogy nemzetközi körözés volt a vezetők ellen. Aki tudott kimenekült belőle, de sokan buktat rajta milliókat.

Hasonló üzlet volt anno a Sitetalk, ahol szintén részvényeket lehetett venni potom 2000 euróért, és arra készültek, hogy leváltják a Facebookot és a részvények értéke az egekig megy. Ott is a felső vezetők megszedhették magukat, tudtak kivenni pénzt, de a legtöbb ember pénze bentragadt és nem tudták kivenni. Nem sorolnám a többi Coinos átverést, amik megjelentek majd eltűntek a piacon. Tény, hogy pont ezek miatt rengeteg ember bukott komoly pénzeket, és sokan váltak esküdt ellenségeivé a Coinos, kriptos üzleteknek. Külön Facebook csoportjai vannak a károsultaknak, és vannak akik bosszút is akarnak állni, ezért beletrollkodnak minden kriptos webkonferenciába, hogy zavart keltsenek és mindenkit elijesszenek tőle.

Pedig, ahogy az MLM cégeknél is vannak a pilótajátékok, és átverések mellett  hiteles, stabil és korrekten fizető évtizedes cégek, úgy a kripto világban is vannak megbízható, valós alapokon nyugvó, nagyon komoly hozamot hozó befektetések, Coin termelő és bányászó cégek, alkalmazások amik egy része csupán befektetés és kereskedés, másik része pedig MLM formában, csapatépítéssel, hálózatépítéssel is kiegészül, így a hozam mellett, a felépített csapat forgalma után is jön jutalék.

Szóval kedves olvasóm, nem tudom te miket hallottál ezekről az online üzletekről, kereskedésekről, de biztos vagyok benne, hogy a többség számára ez az egész “kínaiul” hangzik, és ezért könnyebb elhinni elfogadni a negatív híreket, mint utána járni a dolgoknak, hiteles információkat szerezni, valós tudást szerezni és olyan embereket megismerni akikben meg lehet bízni.

Ha szóba hozza valaki ezt a témát, kiejti a száján, hogy bitcoin, kriptopénz, bányászás, akkor a többség azonnal hülyének néz, le akar beszélni, és rosszabb esetben kerülni fognak, és a hátad mögött összesúgnak. Mégis ha valaki veszi a fáradtságot és utánanéz, akkor találhat olyan információkat, amiken érdemes elgondolkozni.

Lehet fújolni és lenézni azokat akik ezzel foglalkoznak, de hidd el sokan valóban meggazdagodnak, mert bölcsen forgatják a pénzüket a kriptovilágban és teljesen legális amit csinálnak. S azért mert te nem érted, nem tudod felfogni attól még ők vagyonokat teremtenek, nagyon jól élnek és mindezt törvényesen.

Míg a hagyományos tőzsde, a bróker cégek már elfogadott pénztermelési lehetőségek, addig a kripto tőzsde még valahol a fekete vagy szürke gazdaság területének tűnik sokak számára. Pedig nem az. Csak talán túl szépen hangzik, hogy milyen hamar lehet hatalmas hozamokat realizálni, s ezért “csak csalás lehet”.

Nos ez az oldal azért készült, hogy ha nyitott vagy, és nem akarsz valamit csak azért elutasítani mert mindenki azt teszi, akkor meg tudd szerezni azokat az alap információkat amik kellenek a kripto világ megismeréséhez, és ahhoz, hogy te is pénzt tudjál csinálni belőle, sőt ha ügyes vagy akkor vagyont tudjál teremteni vele!

A lényeg, hogy tisztába legyél vele, hogy ez a kockázati tőkére épül, vagyis csakis olyan pénzt szabad belefektetni, amit nem féltesz elveszteni ha úgy alakulna! Nem szabad a család pénzét, a tartalékokat, a megélhetést biztosító pénzt berakni, nem szabad hitelt felvenni ezért. De ha van pénzed amit nem akarsz a bankban tartani, ahol semmit nem termel és csak minimális a kamat, és kipróbálnád milyen az mikor a pénzed dolgozik, komoly hozamokat hoz, akkor tanuld meg a kripto üzletet!

Azt szokták mondani, hogy minél nagyobb a kockázat annál nagyobb a nyereség esélye, és az igazán gazdag emberek attól lettek gazdagok mert mertek kockáztatni és olyanba tenni a pénzüket, ami akkor még bizonytalan befektetés volt, hatalmas kockázattal! Én semmire se akarlak rábeszélni, a felelősséget neked kell vállalni a döntéseidért! Ez egy olyan világ ahol napról napra változnak a dolgok, és vannak időszakok amikor lefelé mennek a mutatók, máskor pedig hatalmas a növekedés. Csak olyan embereknek szabad belekezdeni akik bírják a stresszt és nem esnek pánikba mikor épp csökken az árfolyam, és “eltűnik a pénz”, hanem tudják akkor is, hogy ebben a világban ez benne van a pakliban, és jönni fog az időszak amikor viszont akár ezerszeres hasznot is hoz már a befektetés! A pénzügyi intelligencia megszerzése ma már kötelező annak aki nem akar lemaradni és nem akar egész életében spórolni, nyomorogni, mások álmaiért dolgozni, rabszolgaként!

AKI MER AZ NYER! Tanuld meg és alkalmazd az oldalon található információkat és ha ehhez egy hiteles jó üzletet, Coin lehetőséget keresel akkor feltétlenül keres meg, ismerd meg a Zeniq Safir Coinját és lehetőségét!

Ismerkedj meg a kripto világgal és a legjobb Zeniq Safir befektetési lehetőséggel, ami megsokszorozza a pénzed. Persze ha tudsz ebben hinni és van bizalmad ebben. 

Bevezető

Ha csatlakozni akarsz a Safir hálózatomhoz akkor itt megteheted:

https://safir.com/ref/tf31yxuhbm

 

Comments are closed.