Archive for Egyéb

Safe Laser a Jázmin panzióban

Safe Laser a Jázmin panzióban

Safe Laser a Jázmin panzióban

Safe Laser a Jázmin panzióban

A Jázmin panzió és a Wellness kávéház nemcsak egy nagyszerű szállás és kávézó Murauban, hanem fontos számunkra vendégeink egészsége is. Ezért is tartunk egészséges DXN kávét és sok más wellness terméket is, hogy vendégeinknek teljes körű kiszolgálást tudjunk nyújtani, ha bármi problémájuk van. Szeretnénk ha pihenésük, itt tartózkodásuk alatt megismerkednének azokkal a wellness termékekkel, amelyek segíthetik őket az egészségmegőrzésben, és a gyógyulásban is. Télen rengeteg sérülés van, hisz a síelés nem egy veszélytelen sport. Izomhúzódás, szakadás, izomgörcsök, ütődések, sebek és sok minden más jöhet közbe váratlanul. 

A táplálékkiegészítők a megelőzésre vannak, nem ilyen fizikai problémák kezelésére, bár a gyógyulást segíthetik belülről. 

Ezekre az izom, ízületi, porc és csont problémákra krémek, kenőcsök vannak illetve most már van nálunk egy Safe Laser 500 készülék is, amivel lágylézer kezelést tudunk adni vendégeinknek. Olimpiai és világbajnok sportolók is használják ezt a lámpát jó eredménnyel Magyarországon, mivel ez egy magyar  találmány, fejlesztés.

Vendégeink számára elérhetővé tesszük a lámpa kipróbálását, használatát, így a téli vagy nyári pihenést kiegészíthetik egy kis “gyógykezeléssel’ is. Ez olyan otthoni fizikoterápia. 

Safe Laser a Jázmin panzióban

Safe Laser a Jázmin panzióban

Lágylézer kezelés

Budapesten 10 perc kezelés 6000Ft szokott lenni. Nálunk az első kezelés ingyenes, és ha igényli a vendég akkor 10 euroért további kezelést kaphat akár fél órát is. 

 

 

 

 

 

További eszközöket is szeretnénk használni vendégeink közérzetének, vitalitásának, egészségi állapotának javítására, így a Nugabest Turmánium palást és Magic őv is hamarosan igényelhető lesz.

Jöjjön hozzánk pár nap pihenésre és ismerkedjen meg a lágylézer kezelés hatásával, és a különböző wellness termékeinkkel amikkel kívülről belülről is támogathatja egészségét!